Az előző szezon után ismét összecsap egymással az Alcoyano és a Real Madrid csapata. Még egy év sem telt el az előző találkozásuk óta, amikor is hatalmas meglepetésre kiejtette a fővárosi csapatot a harmadosztályú Alcoyano. Aligha hiheti azt bárki is, hogy újra megtörténhet az, ami tavaly, még ha igen kecsegtető is a hazai együttes szorzója és a Getafe ellen nem úgy muzsikált a Galaktikusok csapata.

Először is ott van az a tény, hogy idén szerintem gyengébb az Alcoyano, ráadásul nagyon keveset rúgnak. Legalább keveset is kapnak, de ez a harmadik vonal csapatai között nem feltétlen jelenti azt, hogy ma nem kaphatnának sokat. Másodsorban ma már nem Zidane a Real edzője, hanem Ancelotti. Vagyis simán benne van, hogy ő másmilyen felfogású csapatot küld pályára, mint a francia. Ez mind apróság ugyan, hiszen minden csak attól függ, hogy a Real Madrid milyen kedvvel lép pályára. Nos, azt gondolom, hogy az előző mérkőzésen elszenvedett Getafe vereség azt jelentheti most, hogy a csapat kiadja magából azt, ami akkor bennük maradt. Jobb csapatnak gondolom most a Realt, mint egy éve volt, kizártnak tartom, hogy ma hasonló eredmény születhet Alcoy városában.

Nagyon kevés gólt rúg idén a Real Madrid, szerintem azért több van a csapatban. Mivel van miért visszavágjon a vendég együttes, és van min javítani így azt gondolom, hogy pörögni fognak ezerrel a játékosok. Legalább három vendég gólt várok, számomra a kérdés csak az, hogy hány gólnál állnak meg a vendégek. Ha egy esetleges Real B lépne pályára, ők is jók lehetnek három gólra.

Alcoyano - Real Madrid: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp