Óriási rangadót rendeznek ma a Nemzetek Ligájában a D divízióban. Andorra csapata fogadja Kazahsztán nemzeti tizenegyét.

Andorra remek formában van (Ha lehet ilyet mondani rájuk), mivel már 4 meccs óta veretlenek. Nem verte meg őket se a Zöld-foki szigetek, se Lettország és az Egyesült Arab emírségek csapata se, és ami a ráádás az az, hogy Lichteinsteint még idegenben sikerült is legyőzniük. Ettől függettlenül persze még mindig egy lelkes amatőr csapatről beszélünk, de azért ez egy igen szép sorozat tőlük.

Kazahsztán csapata egy sokkal nagyobb erőt képviselő csapat. Nagyrészt otthon játszó játékosokból áll a csapat, de olyanokból akik azért a csapatukkal jártak már nemzetközi porondon klubfoci szinten is. Első UNL meccsüket elvesztették a kazahok (Pedig nagyon jól játszottak), így most muszáj lesz nyerniük.

Összeségében szerintem kár sokat taglalni ezt a meccset. Kazahsztán klasszisokkal jobb csapat mint Andorra, és ha valamit kezdeni akarnak ebben a sorozatban, akkor ma kutya kötelességük nyerni. Nekem nagyon tetszik ez az 1.6 odds, így meg is játszom.

Andorra - Kazahsztán: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp