A gyenge szezonkezdet után sokáig úgy tűnt, hogy magára talál Contéval a Tottenham csapata, aztán végül egy viszonylag könnyű Konferencia Liga csoportból is sikerült kiessenek, majd néhány mérkőzésen igen gyengén teljesítettek. Többször is nyilatkozta Conte, hogy valami nem oké a csapatban, ennek ellenére valahogy mindig sikerült magára találjon a londoni klub. Egy-egy meglepő vereség ellenére egyébként nem annyira rosszak, mint ahogyan látszik, bár tény, hogy papíron már kilenc veresége van a klubnak az idei szezonban.

Sok együttesnél vártam, hogy majd egy felforgatott együttes lép pályára a hétvégén, ehhez képest kb. mindegyik majdhogynem a legerősebb kezdőjével állt ki. Egyelőre nem tudok arról, hogy sok hiányzó lenne hazai oldalon, így nem látom akadályát annak, hogy Kane vagy Son pályára lépjen. Kane amúgy is gyenge szezont fut a bajnokságban, kell az önbizalom az angol játékosnak, így kezdőbe várom, illetve várok is tőle gólokat.

A Morecambe csapata a League One-ban szerepel, ott jelenleg a huszonegyedik, kieső helyen vannak. Nagyon sok gólt kapnak, huszonnégy forduló alatt 49 alkalommal vették be az ellenfelek a hálójukat, több alkalommal kaptak idén négy gólt, illetve van már öt kapott gólos mérkőzésük is. Idegenben gyengék, 2-1-8-as mérlegük van, főleg ennek tudható be, hogy ott állnak, ahol.

Nem hiszem, hogy sok esélye lenne majd a vendégeknek, valami hasonló eredményt tudok elképzelni, mint a Man City vagy a Chelsea hozott (4-1 és 5-1). Két Chelsea mérkőzés között játszák le ezt a találkozót, és az első mérkőzést bukták 0-2-re. Mindenképpen jól kell játszanak ahhoz, hogy arról lehessen beszélni, hogy nem teljesen esélytelenek a Chelsea elleni továbbjutást illetően, így pedig az első lépés az, hogy megtalálják a góllövő cipőjüket és formába hozzák magukat. Sok hazai gólt várok, szám szerint legalább négyet.

Tottenham - Morecambe: Tottenham által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp