Remekül gondolkozott az, aki jól megpakolta az Atalantat az Udinese elleni meccsen. Várható volt hogy a továbbra is remekül játszó Bergamoiaknak előbb utóbb megjön a szerencséje is, hiszen minden meccsen rengeteg gólszerzési lehetőséget dolgoznak/dolgoztak ki de valahogy a Roma és a Genoa elleni meccsen sem akart szinte semmi góllá érni. Az Udinese ellen már fordult a kocka és minden utolsó labdaérintés összejött, fél tucatig meg sem állt az Atalanta Zapata nélkül is.

Gasperini ma valószínűleg több kulcsjátékosának pihenőt biztosít hiszen a hétvégén az Inter ellen játszanak piszkosul fontos mérkőzést, de csapatának úgymond a "B" kerete is rendkivül erős, de mindenképp sokkal bikább mint a Venezia "B" csapata.

Gasperini várható kezdő 11-e: Musso; Djimsiti, Palomino, Demiral; Hateboer, Freuler, Pasalic, Pezzella; Pessina, Miranchuk; Piccoli

A Venezia mai ellenfelével ellentétben nem most csatlakozott be a sorozatba, hanem már két sikeres körön túl vannak alsóbb ligás ellenfelek ellen. Mivel ma tudják sok esélyük nincs a továbbjutásra, nem lennék meglepve ha a hétvégi Empoli elleni bajnoki meccsre készülnének ami akár nyerhető kategória lenne, de egy pontszerzés legalább összejöhetne. Nagyon fontos lenne az a meccs hiszen cefetül áll a csapat, mindössze egy ponttal előzik meg a kieső helyen álló Cagliarit.

Vendégek várható kezdő 11-e: Lezzerini; Mazzocchi, Svoboda, Caldara, Haps; Crnigoj, Cuisance, Heymans; Aramu, Okereke; Forte

A két csapat a bajnokságban már november végén találkozott egymással, aminek akkor elég csúnya vége lett vendég szempontból hiszen 4:0-ra győzött Gasperini csapata. Ma ha ekkora különbség nem is lesz, félidőnként egy-egy hazai gólra számítok.

Tipp: 3-0

Atalanta - Venezia: Atalanta mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp