Ebben a fordulóban a topcsapatok is becsatlakoznak a küzdelmekbe az olasz kupában és a szerdai Atalanta siker után a Milan is simán hozhatja a kötelezőt.

Pioli csapata ugyanis nagyon jó formának örvend. A bajnokságban a második helyen állnak mindössze egy ponttal (igaz egy meccsel többet játszottak) a nagy rivális Inter mögött egészen remekbe szabott 15-3-3-as mutatóval. A 2021-es év vége és az új esztendő eleje is igazán jól sikerült számukra miután három alkalommal is legalább két gólos sikert arattak sorrendben az Empoli, Roma, Venezia hármas ellen. Ibrahimovic kisebb sérülése után ismét megtalálta a góllövőcipőjét, viszont őt elméletileg pihenteti ma Pioli.. Theo Hernandezt viszont úgy néz ki a kezdőbe nevezi aki védő létére három gólt vert az elmúlt három meccsén, elől pedig az örökifjú francia, Giroud mellett Rafael Leao kezdhet aki szintén pazar formában osztogatja a gólpasszokat.

Ez a kissé tartalékos Milan is darabokra szedheti a Genoat, akiket néhány hete sima 3:0-val intéztek el saját stadionjukban. A San Siroban vélhetően még nehezebb dolga lesz a Seva csapatának, főleg hogy nem tekinti prioritásnak a kupaszereplést a vezetőség, ami érthető a pocsék bajnoki szereplés okán. Minden pontra szüksége lenne a ligában a csapatnak különben korai búcsút vesznek a Serie A-tól... 21 mérkőzésből ugyanis egyetlen egyet sikerült megnyerniük ami jókora negatív rekord a csapat történelmében.

A Milan ráadásul hétvégén a Speziat fogadja szintén hazai környezetben, így nem lenne meglepő ha mindent kiadnának magukból és magabiztosan nyernék ezt a meccset. Először a ht /ft mellett voksoltam, de kizárt hogy ha a félidőben már gólt szerez a Milan akkor a másodikban ne duplázza meg azt egy fellazult védelem ellen, ez esetben pedig két tizeddel jobb oddsot kapunk.

Tipp: 3-0

AC Milan - Genoa: AC Milan mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp