Egyértelműen reális győzelmi esélyekkel utazik a Blackburn Rovers szombaton kora délután Walesbe!

Az idei első Gurus elemzésemben kicseszett velem a Blackburn, amikor ordas nagy 0:0-lát játszottak hazai pályán a Huddersfield ellen. Most reményeim szerint már egységeket hoz a konyhára nekem Tony Mowbray csapata, hiszen ha ránézünk a Championship tabellájára, akkor láthatjuk, hogy a kék-fehér együttes továbbra is őrzi parádés veretlenségi szériáját. Ugyan a Terrierek elleni hazai iksz miatt lépéshátrányba kerültek a Fulhammal, valamint a Bournemouthtal szemben, azért még mindig bőven lőtávolságon belül maradtak az automatikus feljutási helyeket illetően!

Mindazonáltal a kiesési zóna közelében található Cardiff otthonában már nem igazán férne bele még egy botlás. A közelmúltban Premier Leaguet is megjárt dél-walesi együttes jelenleg négy meccses nyeretlenségi szériában található, s az utóbbi időben a Blackburn elleni egymással szembeni eredmények sem a Fecskéknek kedveztek. Legutóbb 2016-ban sikerült legyőzniük aktuális riválisukat.

Egyértelműen pocsék szezont fut a Cardiff, amit mutat, hogy októberben edzőváltásra is sort kerítettek, ám a Mick McCarthy helyére kinevezett Steve Morisonnal sem igazán jönnek az eredmények. Ráadásul hazai pályán a liga legrosszabb mérlegével rendelkezik a hazai együttes (2-1-8).

A két héttel ezelőtti Blackburn elemzésemben már kitértem a csapat céljait illetően, hogy hosszú idő után idén reális esély van számukra a Premier League elérésére, illetve az együttes brutális formában lévő csatárát is kiemeltem Ben Brereton személyében, aki eddig 20 gólnál jár a szezonban! Ráadásul a keret is nagyrészt teljes egészében Mowbray rendelkezésére áll, ami mindenképpen jó ómen a szombati mérkőzés előtt!

Összességében adott egy pocsék szezont futó, hazai pályán különösen gyengén szereplő Cardiff, míg a másik oldalon, hogy igen komoly veretlenségi szériában lévő, jó formát produkáló Blackburn, akik valószínűsíthetően mindhárom pontot igyekeznek majd elhozni Walesből. Ennek okán személy szerint meglepődtem, hogy a Rovers oldalán véleményem szerint picit eltúlzott oddsokkal találkozunk a kimenetelek terén, amit mindenképpen érdemes lehet kihasználni a DNB, avagy a dupla esély piacán. Fogadói szempontból legalább egy pont bezsebelése teljesen reális elvárás a vendégektől.

Cardiff City - Blackburn Rovers: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp