Allegri csapata az utóbbi meccseken elképesztő hullámvasúton utazott. A csapat egészen jó formába lendült a gyengébb rajt után, viszont az elmúlt meccsek történéseit nem egyszerű feladat feldolgozni. Egy biztos aki a Roma és Inter elleni meccseiket látta biztosan nem unatkozott és szerintem ma is láthatunk gólokat bőven.

Mourinhoék elleni rangadóval indult a hullámvasút első felvonása ahol már 3:1-re is vezetett a Roma, majd aztán Locatelli, Kulusevski és De Sciglio góljaival páratlan módon fordítottak a Zebrák hét egész perc leforgása alatt, majd az újabb fordulatot Szczesny akadályozta meg amikor kivédte Pellegrini büntetőjét. A 4:3-as meccs ezzel messze a forduló legjobb 90 perce volt, amivel mellesleg a csapat felzárkózott a vezető négyes mögé, az ötödik pozícióba. Három napra rá hasonlóan fordulatos meccsen viszont fordított végeredmény született az újabb rangagón, az Inter elleni szuperkupa döntőben. McKennie góljával korai vezetést szereztek Allegriék, viszont a bajnok a hosszabbítás utolsó pillanatában Alexis Sanchez góljával fordított. Ez azon túl hogy rendkivül rossz élményként maradhat meg elég sokat is kivett a csapatból, a 120 perces csata pedig kiütközhet a mai meccsen is. Simán eltudom képzelni hogy a mostanában elég sok gólt szerző Udinese beveszi a Juve kapuját is, viszont a vendégek még inkább hadilábon állnak a védekezéssel amit az Atalanta kegyetlenül ki is használt a legutóbbi bajnokijukon ahol 6(!) gólt is kaptak.

Véleményem szerint a Juventus behúzza ezt a meccset, de hogy nem lesz könnyű dolguk többek között a szuperkupa 120 perce miatt az fix. A két csapat legutóbbi hat bajnokiján mindkét fél betalált és mindig megvolt a három gól!

Tipp: 2-1

Juventus - Udinese: Juventus nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp