Utolsó utáni pillanatokban Guruzom ezt a spanyol másodligás meccset, de hosszas agyalás után egyszerűen nem tudok elmenni mellette tipp nélkül, pláne, hogy a fogadók olyannyira a hazaiak oldalán pakolták a téteket, hogy a Lugo pontszerzésében már fogadási érték lapul. Legalábbis számomra!

A Liga Segunda 26. fordulójában 16:00-tól mérkőzik egymással a kiesési pozícióban található Real Sociedad B csapata a középmezőnyben tanyázó Lugoval! A hazaiak legjobb playerei ugyebár a nagycsapatban találhatóak, s ez meg is látszik a B-team performanszán! Gondolom itt nem is az eredményeken van a hangsúly a játékosoknál, hanem hogy teljesítményükkel kivívják a meghívást a LaLigában vitézkedő "nagyok" közé! Ennek kapcsán talán nem is annyira meglepő, hogy a Sociedad B most már lassan két hónapja, azaz december 11-e óta képtelen nyerni a bajnokságban. Akkor idegenben a Sporting Gijont tudták mattolni (0:1), ám azóta mindössze két döntetlenre futotta az erejükből. Legutóbb a Las Palmas ellen értek el egy gól nélküli ikszet.

A vergődő hazaiakkal ellentétben a Lugo a liga negyedik legjobb formában lévő együttesének számít jelenleg. Ruben Albes legénysége a legutóbbi játéknapon 1:0-lás győzelmet aratott Burgos ellen Cuellar góljának köszönhetően. Jó időszakban leledzik a piros-fehér alakulat, hiszen legutoljára még november elején égtek meg a bajnokságban még a Ponferradina ellen, azóta csak a kupában maradtak alul a Mirandesszel szemben, viszont a bajnokságban robog a szekér.

Mindez nem csoda, hiszen támadóik között több gólérzékeny csatár is található például a hat találatnál járó Ramos, vagy az öt dugót jegyző Barreiro személyében!

Összességében tehát adott egy nagyon rossz formában lévő, kiesési zónában található Sociedad B, illetve egy nagyon jó időszakot futó vendég Lugo! Bevallom, nem is értem az oddsokat, hogy miért számít ennyire underdognak a Lugo? Lehetséges, hogy sok fogadó tud valamit, amire én nem bukkantam rá a neten nagy hirtelenjében. Viszont akkor is azt súgja az ösztönöm, hogy az előjelek alapján a Lugo oldalán fogadási érték lapul. A pontszerzésükben mindenképp!

A két együttes legutóbb tavaly augusztusban találkozott egymással, akkor egy 0:0-lás pontosztozkodás született. Ezzel az eredménnyel most is tökéletesen elégedett lennék!

Real Sociedad B - Lugo: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp