Nagyon cidrizek ettől a meccstől, de nem tudom otthagyni. Némi meglepetésre a Ferencváros játékából indulok most ki inkább, amihez hozzákalkulálom Bognár Pisti hiányát is.

Cserszeszov nem jó edző, ez már ennyiből leszűrhető. Nem attól lesz valaki jó edző, hogy kemény, hanem attól, hogy tud meccselni. Ahhoz láthatóan az orosz nem ért, taktikát nem tud felépíteni. Mégis van annyi fegyelmezettség a játékosokban, és a Rebrov-érából annyi bennük maradt, hogy le fogják hozni ezt a szezont. Hatalmas szégyen lenne, ha a Puskás lenne a bajnok, ezt szerintem nem engedheti meg magának a magyar foci. Egy gyökerek nélküli, politikailag felépített, semmiből létrehozott csapat nem lehet bajnok!

Az Újpest ellen szerintem jól játszott a Fradi, különösen az első félidőben. Az Újpest láthatóan védekezni akart, de a Fradinak volt két kapufája, Benei pedig ihletett formában védett ekkor. Ha megrúgja a három gólt a zöld-fehér csapat, senki sem lepődött volna meg. Visszatér Ryan Mmaee és Laiodouni is, velük egyértelműen jobb lesz a támadójáték. Nekem egyelőre Bassey játéka nem tetszik, nem olyan gólérzékeny, mint Mmaee, aki a semmiből is tud gólt szerezni.

Talán az új évben most van a legjobb lehetősége a Fradinak arra, hogy megtőrje ezt a góltalan átkot, ami sújtja őket. Sem a Puskás, sem az Újpest ellen nem sikerült a gólszerzés, mert én Loncar gólját sem tekintem annak. Egyszer ki kell, hogy szakadjon belőlük ezt a teher, és a Paks védelme tökéletes a szétszedésre.

Mert hiába mondta Bognár Gyurka, hogy a téli szünetben elsődleges volt a védekezés összeállítása, láthatóan nem sikerült nekik, a Zalaegerszeg könnyedén rúgta a góljait, simán bennük volt még kettő. A Paks védelme nem lett jobb, ezt ki tudjuk jelenteni. Most pedig egy pihent támadósorral fognak találkozni, hiszen Mmaee éhes a játékra, Csercseszovnak is be akar mutatkozni végre.

A Paks gólok tekintetében kicsit bajban vagyok. Ki fogja átvenni Bognár István helyét? Nálam ő a csapat motorja, tudjuk milyen statisztikákat hozott gól-gólpassz terén. Mi van, ha nélküle a Paks játéka kihuny?! Tudja valaki őt helyettesíteni? Szerintem az egész magyar NB1-ben nincs ilyen játékos! Olyan rúgótechnikája van, úgy lát a pályán, hogy legfeljebb Cseriből nézem ki a hasonló játékot, de ő meg megszerezhetetlen a Paksnak. A Paks jelenlegi keretében talán Baloghban van meg az a fajta játék, ami alkalmas Bognár pótlására.

A Paks-tényezőt ki kéne zárni tehát a tippelésből, mert lehet, hogy besülnek az atomvárosiak. Én ezért maradok csak a Fradi góloknál. Szerintem ennek a vendég védelemnek megrúgják a 3 gólt, de még ez a tipp sem tetszik annyira. Szerintem annyira motivált lesz a hazai csapat, hogy akár 2-3 gólos vezetésnél sem hagyják abba a támadásokat, mert frusztrálta őket az első két meccs góltalansága, és most lövik ki magukat. Szerintem mindkét félidőt megnyeri a Fradi a Paks most Bognár hiányában vergődni fog.

Ferencváros - Paksi SE: A Ferencváros nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp