Van kérdés? Nincs kérdés! A Manchester City a hétközi BL-meccsen megmutatta erejét, és úgy kente el 5-0-ra a Sportingot, hogy esélyt sem igazán hagyott ellenfelének. Én egy rövid összefoglalót néztem, ahol a Sportingnak helyzetet sem mutattak, mondjuk ahogy nézem összesen volt 3 lövése, abból nulla talált kaput. Nagyon magabiztos City-siker, és az eredmény alakulása miatt a Manchester City talán úgy igazán el sem fáradt. Focizott egy jóízűt, de szerintem már repetázna. Picit mikor a suliban véletlenül jó kaja volt, aztán kétszer álltunk sorba...

Nem elég, hogy jó bő a City-keret, még minőségi is, ráadásul nagyjából aki számít, bevethető. Mondjuk talán Jesus kivétel, de Guardiola majd úgy forgatja az övét, hogy jó legyen.

a tabellán 9 pont az előny a 'poollal szemben, de igazából ez arra jó, hogy ne görcsöljön a City, ami a tippemnek még jobb. Ha könnyed a játék, ha nincs görcs, a City csoda dolgokra képes.

A Tottenham kevésbé acélos idén, ilyen Everton szindróma, valahogy nem képes összeállni a massza. Ugyanakkor a Tottenhamben ott elöl ott van Kane, ott van Son, és Moura, azért ők képesek villanni, és a City ellen talán az akarta is meglesz. De őszintén megmondom, én a gólokat a City-től várom, és nem lennék meglepve, látva a két csapat állapotát (mentális és fizikális), a City mindkettőben a Tottenham előtt jár. A City focija könnyed, légies, jó most a csapat húzása. A Tottenham meg legutóbb a Wolves ellen is villámgyorsan kapott kettőt, előtte a S'oton is betalált a félidő derekán, én tényleg látom magam előtt, ahogy kb. 25-30 perc alatt gurít kettőt a City, nagyjából el is dönti a meccset, aztán jön majd a labdatologatás. Azért tartom jó tippnek, mert a City eleve egymaga képes összehozni a duplát, de a Tottenham gólját se zárjuk/zárhatjuk ki.

Manchester City - Tottenham: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp