Nagyon remélem, hogy ez a mérkőzés nem egy orbitálisan nagy 0-0 lesz, mert sajnos benne van.

A hazaiak egy nagyon jó mérkőzéssel hangoltak erre a találkozóra, a Granadát tudták idegenben kiütni 4-1-re. Ezzel a győzelemmel a sárga tengeralattjárók felkúsztak a hatodik helyre, ami már nemzetközi kupaindulást ér. Szoros a mezőny, még negyedikek is lehetnek, de alár visszacsúszhatnak a nyolcadik helyre is. Körről-körre változik a helyzet, ami a későbbiekben akár sokat kivehet a csapatokból. Most még egy ilyen győzelem erőt kell adjon a csapatnak, négy mérkőzése veretlenek, verték a Betist is, és ikszeltek a Reallal.

A Juventus csapatából kidőlt Dybala is, így újabb meghatározó játékost kénytelen nélkülözni Allegri. Hazai oldalon Gerard Moreno hiánya okozhat fejfájást, mert sem Chukwueze, sem pedig Alberto Moreno nem tudja megfelelően pótolni, illetve Le Celso sem kifejezettem csatár. Paco Alcacer is sérült volt nemrégiben, gondolom ő sem 100%-os, azért nem szerepel az előzetes kezdőben, illetve játszott a Granada ellen. Másképp nem érteném, hogy miért nem őt játszatják. Danjuma nem biztos, hogy egyedül meg tudja oldani a Juventus ellen, még akkor sem, ha 15/8-as mutatóval áll idén.

A vendégek oldalán egyértelmű, hogy Vlahovic játékában benne van a gól, de azt gondolom, hogy Morata is betalálhat a spanyol csapatnak, bár mostanában nem voltak jó mérkőzései.

Mindkét együttes játékában benne van a gól, remélhetőleg nem defenzíven állnak majd fel. Ha nem, akkor benne van a gól mindkét oldalon, szerintem döntetlen lesz a vége. 1-1 a tippem, nem hiszem, hogy túl sokat kockáztatnának majd a csapatok.

Villarreal - Juventus: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp