Nagyon kiváncsi vagyok, hogy melyik arcát fogja mutatni a Dortmund a skót bajnok ellen. Azért számomra kicsit hihetetlen, hogy pár nap leforgása alatt állandóan ekkorát fordul a világ a németek háza táján.

Az már meg sem lep, hogy a Dortmund nem fogja letaszítani a Bayernt a trónról, de az a teljesítmény igen, amit néha letesznek az asztalra. A jelenlegi vírushelyzet óta azt látom, hogy az együttesek nem minden alkalommal teszik oda magukat, ez pedig azt jelenti, hogy folyamatosan visszaesik egy -egy klub dominanciája vagy jó teljesítménye.

A Rangers nagyon hosszú utat tett meg az elmúlt pár évben és jutott el odáig, hogy végre letaszítsák a Celticet a skót bajnokság első helyéről. Idén már újra szoros a bajnokság, és ami nem hatráby, hogy látványos is. Már ami a Celtic-Rangers párharcot illeti. Ugyan új edzővel próbálkozik a Rangers, de úgy fest, hogy van Bronckhorst is megállja a helyét.

Nagyon kedvező helyzetből várhatja a visszavágót a Rangers és azt gondolom, hogy joggal. Egy totál szétesett Dortmundon úgy mentek át múlthéten, mint kés a vajon. Erre mi történik vasárnap? Haaland nélkül rúg hatot a Dortmund a 'Gladbachnak,egy olyan találkozón, ahol Reus ihletett formában játszott (2 gól + 3 gólpassz). Remélem ez kitart a továbbiakban is, mert ezen a találkozón csak így van esélye a vendegeknek.

Nem tartom kizártnak a németek továbbjutását, de sok esélyt nem adok rá, max ha úgyanazt a játékot hozzák, mint a hétvégén. A fele gólmennyiség elég lenne és fontos, hogy a csapatne kapjon gólt. Igaz, könnyű ezt írni, mert brutálisan gyenge a védelem, kezdve a Zagadouval. Az az ember valani írtó gyenge szezont fut, ennek ellenére Rose bízik benne. Remélem ma nem fog pályára lépni és akkor lehet esélye a tovabbjutásnak, de ehhez gólok kellenek. A csapat van most olyan allapotban, hogy rugjon a Rangersnek hármat, nagy kérdés, hogy mit tesz le az asztalra a védelem.

Rangers FC - Borussia Dortmund: Borussia Dortmund által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp