Az eredeti tippem igazából az lett volna, hogy az Inter 1,5 gól felett lő. Aztán láttam, hogy igencsak pici az odds. Mondom akkor húzzuk szét, és legyen Inter gól mindkét félidőben. De még tovább görgettem, és akkor láttam a másfelezőt, miszerint mindkét félidőben lesz gól. Így nem csak a Nerazzurrinak lehet majd szurkolni, de a Genoa góljáért is. Más kérdés, hogy a dugót valóban a vendégektől várom, de sokkal inkább szeretnék a gólokról többes számban beszélni.

Az Inter nincs nagy formában, január közepéig úgy tűnt, hogy simán bajnok lesz, de aztán az utolsó 5 bajnoki meccséből csak egyet nyert meg, mellette két zakó és két iksz. Mondjuk tény, csupa-csupa jó együttes jött szembe, csak a Venezia volt alsóházi, ott nyert is az Inter.

A Genoa szintén a kutyaütők táborát erősíti, bár a firenzei égés (6-0) négy ikszet játszott. Hat pontra a kieső zóna, ettől függetlenül az Inter ellen azért az újabb remit aláírnák a Genoánál. Viszont az Internek igencsak karcsú lenne a remi, most már nyerni kell! Az Inter be is dob majd minden épkézláb játékost, aki gólt tud lőni, Dzeko, Martinez, Perisic, Dumfries, Calhanoglu is kezdő lesz (szerintem). Ha jó mentalitással játszanak ezek a srácok, szerintem félidőig összehoznak minimum egyet. Ott pedig akkor a 2. játékrészben már jönnie kell a Genoának is, aztán vagy célt ér, vagy kap újabb gólt, gólokat.

Ami pedig még erősíti a tippet, hogy a Genoa elég gyengén védekezi le a pontrúgásokat. Sok gólt kap állítottból. Ismerve elsősorban Skriniar vagy Dzeko fejjátékát, hát simán sanszos, hogy kap a Genoa gólt szöglet vagy szabadrúgás után. Ha pedig netalántán a Genoa szerez vezetést, az még jobb lenne, onnantól az Internek kéne menni előre. Itt szerintem az első félidős gól ha megvan, onnantól igencsak komoly esély kínálkozik a 2. félidős gólra is!

Genoa - Inter: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp