Ha nem is simán, de azért előfordulhat, hogy mire a kezdőrúgást elvégzik ezen a meccsen, addig a Fradi a dobogó 3. helyén találja magát. A Kisvárda megfirkálhatja a ZTE-t, és a Puskás is lazán megverheti a Kispest Honvédot. De akár nyernek a riválisok, akár nem, az FTC-nek kutya kötelessége behúzni a meccset, és végre a játéknak is illene már ha szépnek nem is, legalább eredményesnek lenni.

Tudjuk jól, így a Covid meg úgy, meg így nem sikerült a felkészülés meg úgy nem sikerült, de nem igazán látom mit tett hozzá Csercseszov, és mit vett el. Azt mondjuk látom, hogy akar a Fradi, a helyzetei valóban megvannak, de a helyzetekből nem születnek gólok. Egyedül a ZTE ellen jöttek a gólok, ahol 16 FTC lövésből egészen sok, 13 kaput is talált. Az egy brutál szám, született három gól, hát na, lehetett volna több is. De a Paks ellen egy sem, az MTK ellen egy sem, de láthattuk, hogy Basseyék azért dolgoztak ki helyzeteket, voltak lövések, ennek előbb-utóbb fordulnia kell.

El is mondják az FTC részéről minden nyilatkozatban, hogy a csapat egyre jobb állapotban van, talán Csercseszov is egyre inkább látja át a helyzetet, és alakítja ki a 'saját' csapatát. Nekem eddig ilyen kísérletezgetésnek tűnt ez a tél végi időszak, tényleg olyan volt, mint egy FTC-felkészülés, amikor játszik mindenki mindenkivel, megnéz a mester felállást, ki-kivel érti meg egymást, stb. De lassan látni kéne már a Csercseszov-féle FTC-t.

Az én meglátásom, hogy az FTC keret kegyetlenül bő. Ezt mindenképp szűkíteni kéne. Na, de ami a meccset, a tippet illeti. Nyílván Csercseszov győzelemre játszik, a Fradi meg első perctől beszorítja a Gyirmótot, amely túlélésre játszik majd. Én egykapuzást várok, sok FTC helyzetet, és azért a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb azért egy löket csak kiköt a kapuban. Tipikusan olyan meccset várok, ahol az elsőt lesz nehezebb meglőni, ha az megvan, párat még tesz rá a Fradi. Bravúr lenne a pontszerzés a Gyirmóttól, szerintem bravúr lenne a gól is, de ne zárjuk ki.

Az igazi tippem, hogy a Fradi mindkét félidőben lő gólt, de nem sokkal jobb az odds, mint ez, ide pedig jó a Gyirmót-gól is. Azt pedig szerintem ember meg nem jósolja, ebből a 30+ használható FTC játékosból melyik 11 játszik épp szombat este...

Ferencváros - Gyirmot FC: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp