Szombaton a Liverpool megverte a WHU-t, ezzel tapad a Cityre, tovább üldözi az éllovast. Kloppék így vasárnap szurkolhatnak a Unitednek, hogy lopjon pontokat a City-től, de az én véleményem az, hogy a küldetés mission impossible kategória.

A United mondjuk Rangninck alatt nem kap ki idegenben, de azért ez olyan stat, ami amúgy szép, csak ha mögé nézünk, kb egyedül az Atletico ellen BL meccs az, ahol az ellenfél komolyabb szinten gurigázott, és azért idén az Atleti sincs kirobbanó formában. Norwich, Leeds, stb. kis csapatokat sikerült a PL-ben verni, mellette sok-sok iksz. Ez a BL-hez kevés lesz, főleg, ha az Arsenal veri a Watfordot, és hozza elmaradt meccseit.

C. Ronaldo a keretben sincs, hogy ez áldás vagy átok, előny vagy hátrány, nem tudni. Elangával és Jadonnal kontrázgatni akar Ralf, Fernandes lesz a hamis kilences, legalábbis ezt olvasom, de ez nekem elég fura megoldásnak tűnik, Fernandest én nem előre tolnám, hanem inkább hátra, aztán ilyen NYCFC-féle Pirlo játékot képzelnék el, ahol kioszt két gólpasszt, mint mélységi irányító. Persze ez amolyan papíron jól néz ki dolog. Kezdjük ott, hogy a City szétkapja a Unitedet. Szétkapja mindenhol, főleg a széleken Dalot és Telles finom vacsora lesz Mahrezék számára. McTominay játéka kérdéses, ez megint gond, mert ő nagyon hasznos kis játékos a Unitenél védekezésben, és manapság a támadásoknál is. Nálam nem kérdés, hogy a United 45 perc alatt fel lesz törve, csak abban bízom, hogy nem dől el a találkozó, és nem fullad unalomba a második félidő. De ha még így is lenne, otthon van a City, a közönséget illik kiszolgálni, egyet csak pottyantana hasonló esetben is a hazai csapat.

Manchester City - Manchester United: Manchester City mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp