A Laziónak betett a közelmúltban a Napoli elleni pofon, szerintem ott úszott el végleg BL-hajó. A Serie A-ban 10 fordulóval a vége előtt 10 pont hátrányban szerintem lehetetlen odaférni a top4-be, ráadásul a városi vetélytárs meg a Juve sem nagyon akar kikapni, így viszont lehet focizni valódi nyomás nélkül, mert igazából a Lazio csak előre mehet, és nem hátra. Vagy ha hátra is csúszik, hát olyan nagy tragédia nem történik. Ez egy olyan csapat, amely képes gólt szerezni, főleg, ha Immobile a pályán van és elvileg este ott lesz. Kár, hogy a Lazio picikét javított a védekezésén, sok meccset hozott le mostanában kapott gól nélkül, de azért ez nem olyan csapat, amely ellen képtelenség gólt szerezni.

A Venezia a kiesés elöl menekül, a bennmaradáshoz minden pontra szükség van. Tény, hogy a Lazio ellen bravúr lenne a győzelem, de pici esélyt adjunk neki, főleg egy hétfői meccsen. Góllövés terén nincs akkora baja a vendég csapatnak, 1-1 gólt pöötyntenek, viszont a védekezés az nagyon elcsúszott az előző két bajnokin. Középcsapatok ellen kapott 3 ill. 4 gólt, az sosem jelent jót.

A Lazio utolsó 15 Serie A-s meccséből 13 volt overes. Az egyiken nem játszott Immobile, a másik pedig az a bizonyos kivétel, a fene sem gondolta, hogy két overes csapat (Atalanta és Lazio) képes 0-0-át játszani.

Őszi meccsük igen korai góllal kezdődött, Pedro a Lazio részéről már a 3. percben bevette a Venezia kapuját. A Venezia a legutóbbi meccsén a Sassuolo ellen sem bírta még 3 percig sem, de a korai gólt még követte pár, a Sassuolo 10 percenként lőtte a gólokat nagyjából a félidőben.

Az én tippem, hogy a római együttes magabiztos győzelemmel hangol a hétvégi AS Roma elleni derbire. Odébb van még, de szerintem Raduék egy biztosabb vezetés tudatában akarnak a félidőre vonulni.

Érdekes vagy se, de a Venezia azért a büntetőket is gyártja az ellenfélnek, már 8 dugót nyelt tizenegyesből a csapat, az pedig ebben a tekintetben a legtöbb a ligában. Mondjuk ehhez kéne egy olyan spori, aki sok-sok büntetőt ítél, de Manganiello nem ilyen. Mondjuk úgy is lehet nézni, hogy mikor, ha nem most. Márpedig egy jó büntető olyan 75-80 százalék esély a gólra...

Lazio - Venezia: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp