A Paks elkényeztetett minket, rengeteg overt szállított az elmúlt időszakban akár félidőre vetítve, akár egész meccsre. Kis túlzással a 3.00+-os szorzókat már úgy hozták, mintha 1.20 lenne, nagyjából a Paks egyet jelentett az overrel. A közelmúltban viszont megtört valami, a KBSC elleni kupameccsen még érthető volt, mert ott a kezdő meg lett boronálva, de a legutóbbi két bajnoki első félideje is atipikusra sikeredett. A Mezőkövesd ellen is a második félidőre maradtak a gólok, a Puskás pedig túl keménynek bizonyult, Stronatiék sokat ütköztek Ádámékkal, nem ízlett a nem megszokott fizikalitás Ádáméknak.

A Loki azért más tészta. A DVSC egy gólmágnes, kapja a gólokat becsülettel A 40 bekapott dugót csak egy csapat múlja fölül, ugye a Paks lőtt és kapott gólokban is magasan listavezető.

Magyarán a két legtöbb gólt kapó együttes találkozik, az rosszat nem jelent. Bognárék biztos szeretnének otthon javítani. Legutóbb a Paks egy zakó után a Várdával játszott 2-2-es félidőt kihagyott büntetővel, volt ott esemény.

Szerintem Bognár mester nem lesz rest, akiben gólt érez, felteszi a kezdőbe. A 4. helyről ennek a csapatnak nincs mit veszíteni, de eleve nem a félős társaság. Megvan az alapjáték, és nekem itt cseng a fülemben az, amit Dzsudzsi mondott hétvégén az UTE elleni meccse után, hogy nem voltak elég agresszívak, nem ütköztek eleget, és emiatt kaptak ki. Nem gondolnám, hogy Paks felé menet majd vért isznak Baráthék. Legutóbb a Loki amikor idegenben járt (Kispest), 2-2 gólt kapott / félidő. Én úgy vélem, Ádámék betalálnak az első játékrészben, az pedig meg is hozza a kedvüket az atomvárosiaknak. Ádám pedig különösen fel lehet dobva, hisz Rossi behívta a válogatottba, ami őszintén szólva járt már neki. Az én tippem az, hogy a Paks ezúttal egyik félidőben sem marad lőtt gól nélkül. Megnéztem, a 24 forduló alatt 13-szor volt mindkét félidőben Paks gól (bajnoki meccsek), így ez a 2.00 feletti odds value betet sejtet. Na, nem egy óriási value, de egy picit az.

Mióta Bognár a Paks mestere, azóta ez a tipp az Atomvárosban mindig jött. Bízzunk benne, hogy most is jön majd!

Paksi SE - DVSC Debreceni: Paksi SE mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp