A Guru újkori történelmében, ha minden igaz, enyém a havi pozitív rekord, tavaly valamikor február, március havában sikerült 100+ egységes hónapot összehozni. Akkor tényleg elkaptam a zöldhullámot, még azok a tippek jöttek, amelyek nem néztek ki jól. Most meg ennek a fordítottja van, azok sem jönnek, amelyek úgymond a 'tuti' kategóriába sorolhatóak.

Minden meccs más, és ezt mantrázom magamban, nem létezik, hogy pl. egy hétfői olasz bajnokinak köze van egy keddi angol-spanyol BL-meccshez.

Szóval M. United - Atletico Madrid. A felek 1-1-ről folytatják, de nem számít az idegenben lőtt gól, szóval ez a párharc ma este eldől. Amelyik csapat a rendes játékidőben nyer, az továbblép, iksz esetén a szokásos protokoll, 2*15 perc ráadás, ha az sem dönt, akkor büntetők.

Az odavágó után az Atleti zsinórban 3 bajnokit nyert, amire idén nem nagyon volt példa, viszont a hibák azért jöttek. A kapott gólok is, beköszönt a Betis és a Cádíz is. Az idei Atleti azért nem olyan, mint a korábbi években, nem zár olyan jól, és Oblak sem vonzza a labdát, épp ellentétes módon inkább taszítja. Vagy a lövők találják el úgy a labdát, hogy az foghatatlan, vagy megpattan valakin, tényleg kivételes szezon ilyen szempontból. A 'ticónál sok a kimaradó, ami leginkább amiatt említendő, hogy így Simeone nem tudott megfelelő módon rotálni a hétvégi bajnokik és a mostani BL között nagy lesz az átfedés. Sérült Kondogbia, Wass és Lemar, Hermoso és Vrsaljko, Cunha is sérült, de Carrasco még nagyobb deficit, ő eltiltott. Szóval a 'tico szerintem fáradtabb lesz, a United ráadásul egy olyan meccsből jön, ahol sikerült életben tartani a következő évi BL-főtábla lehetőségét. Hétvégén a fő rivális Arsenal a Liverpoollal játszik, ott majd sokat lehet hozni az Ágyúsokon.

Szerintem itt az első félidő lesz a döntő, ha ott a United előnyt szerez, a másodikban meg tudja párszor kontrázni a 'ticót. Láthattuk Elangát is, hogy képes csereként hozzátenni. Ebben a 2021/22-es Atleticóban benne van a hiba.

Manchester United - Atlético Madrid: Manchester United mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp