A Fradi talán nagy nehezen rátalál a helyes útra Csercseszov vezetése alatt.. legalábbis úgy fest, hiszen végre meg tudtak nyerni két egymást követő bajnoki mérkőzést a zöld-fehérek, amire azért viszonylag régen volt már példa... Jókor jött Mmaee visszatérése is, aki Fehérváron kb fél órát kapott, de ez is elég volt, hogy duplájával eldöntse a találkozót (0-2). A téli igazolások is kezdik felvenni a ritmust, kezd összeérni a keret, ami bizony minőségi... magasan kiemelkedik a bajnokságból.

Ezzel szemben a másik oldalon pedig épp lejtmenetben van a csapat... utolsó 9 bajnoki mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni a kövesdi együttes, és így bizony javában kiesőjelöltté "avanzsált". Kicsit az az ember érzése, hogy ameddig a többi klub mind komolyabb igazolásokkal próbált előrelépni, addig a Mezőkövesd Babatiban látta a megváltót (aki egyébként góllal debütált első meccsén), de hát egy fecske nem csinál nyarat, mint látjuk... úgy néz ki, mintha a többi csapat állva hagyná most tavasszal őket... a tabella és az eredmények legalábbis mindképp ezt mutatják.

A Fradi ezen a hétvégén ráadásul nagy lépést tehet a bajnoki cím felé, hiszen a két üldöző egyaránt kemény idegenbeli mérkőzést játszik ebben a fordulóban. A Puskás Zalaegerszegre, a Kisvárda pedig a télen remekül erősítő MTK-hoz látogat... egyik sem lesz bizony sétagalopp.

Az üllői úton ráadásul rendkívül pozitív, hogy szinte minden posztra több, hasonló képességű játékos van, akik így rá vannak kényszerítve, hogy megküzdjenek a helyükért a kezdőben... Ennek fényében nem fogunk alibiző játékosokat látni a pályán. A tudásbeli különbség adott, szerintem nem botlik most a Fradi és akár több gólos győzelem is születhet, ha korán sikerül feltörni a vendégek védelmét.

Ferencváros - Mezőkövesd: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp