A kiváló formába kerülő Sassuolo csapata látogat a Stadio Olimpicoba, hogy tovább növelje veretlen mérkőzései számát. A hazai együttes elég gyenge formát mutat, rangadóit rendre elbukja.

Előbb búcsúzott a Lazio az Európa Ligától, majd két vereségével egyre távolódik a nemzetközi kupa lehetősége. A sorsolásuk ugyan nem nehéz, de azt kell írjam, hogy nagyon sok pontot buknak és sok gólt kapnak. A Lazio tipikusan az a csapat idén, akikre igaz az a kijelentés, hogy csak többet rúgjanak, mint amennyit kapnak. Sok olyan találkozójuk van, amikor az egyik találkozón rúgnak hármat, majd a következőn kapnak ugyanennyit. Nagyon kétarcú csapat, amely meglátszik az eredményein is. Egy biztos, sok gól jellemzi a mérkőzéseiket, viszont egyúttal ott van a bizonytalanság is, hogy vajon a védelem hány gólt enged?

A Sassuolo szintén egy nagyon overes gárda, 2.5 gólos mérkőzéseinek eloszlása ebben a szezonban 25-7, míg hazai oldalon ez a szám 28-12. Azt hiszem jól mutatja ez azt, hogy mire számítsunk a mérkőzésen.

Decemberben a félidőben vezetett az idegenben pályára lépő római gárda, de fordítani tudott a Sassuolo. Nagy volt a hazai pályán szereplő együttes fölénye, amit a 63. és a 69.percben ki is használtak, így a győzelmük teljesen megérdemelt volt. Nagy kérdés, hogy ezen a találkozón mire számíthatunk, vajon a Lazio nekiront-e a Sassuolonak? A tippem az, hogy igen, és az az érzésem, hogy sikerül gyorsan megszerezzék a vezetést, ami egy jó mérkőzést eredményezhet a számunkra.

Sok gólt várok a mérkőzésen, legalább négy gól a tippem.

Lazio - Sassuolo: Gólok száma - Felett/alatt tipp