Korrekt odds egy 50/50-es tippre. A hétfő esti zárómeccsen a Rayo Vallecano a Valenciát fogadja, amely együttest szintén jól ismerjük. Nem fut nagy idényt, tipikus középcsapat, távol 'Európától' és távol a kieséstől. Ugyanakkor a Copa del Rey sorozatban döntőig ment, ahol majd 12 nap múlva a Betis csapatával mérkőzik. Bordalás feladata, hogy a formát oda időzítse, és úgy játszassa a játékosait, hogy mindenki játékban legyen, de senki se legyen fáradt. Mert utóbbi azért egy-két játékosnál előfordult, nem is nagyon ment a góllövés, Duro aktivitása is csökkent, Gomez nem tért magához,és Gil valamint Guedes sem alkotott igazán nagyot. Mondjuk kár is lenne megszakadni, a Konf Liga egyébként sem túl vonzó, másrészt itt egyedül a Copa del Rey döntő számít.

A bajnokságban elevickél a Valencia, de úgy vélem, már leginkább otthon akar majd játszani, idegenben a lesz ami lesz alapon tolja. Ugyanakkor a Valencia nem egy rossz csapat. Bármikor képes villanni, sok büntető harcolnak ki Solerék, egy gólt most is érzek ebben a csapatban.

A Rayo helyzete más. A Rayo ősszel otthon sebezhetetlen volt, viszont itt 2022-ben semmi sem akar összejönni. Már a remi is bravúr, de kellne még egy-két siker a bennmaradáshoz. Nagyon nem szeretné a Rayo, a szezon végén a Mallorca és a Levante elleni meccsek úgymond ki-ki meccsek lennének...

Guardioláék otthon becsülettel tolják, de nagyon kemény sorsolást kaptak, fogadták a Sevillát, a Real és Atletico duót, a Bilbaót, szóval sokkal jobb csapatokat. Ez a Valencia is jobb, de igazából nem motivált. Ellentétben a Rayóval. Trejo visszatér, szerintem Isi is visszakerül Bebé helyére, Guardiola rendre nagyot küzd elöl, tényleg sok munkát tesz a meccseibe a Vallekas, nagyon meglepődnék, ha nem születne hazai dugó.

Rayo Vallecano - Valencia: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp