Az utóbbi években ez a fővárosi derbi is rendre zöld-fehér sikereket hozott. Ahogyan verték az Újpestet is sorra a ferencvárosiak, úgy nyerte a legutóbbi Honvéd elleni hét bajnokiját is a IX. kerületi alakulat, hozzátéve, hogy a legutóbbi hat meccsükön rendre egy gólos, minimális különbségű Fradi győzelem sikeredett, de egy konklúzió maradt, a három pontot rendre az FTC zsebelhette be.

A Fradi zsinórban három bajnoki címet nyert Rebrovval, most nagyon úgy néz ki, hogy a Stöger fél év + Csercseszov félév is összehoz egy bajnoki aranyat. Hat fordulóval a vége előtt kilenc pont az előny a Puskás Akadémiával szemben. Ilyenkor mindig szeretik hamarabb lezárni az éllovasok az érdemi kérdéseket, így a Debrecen ellen látott magabiztos futballra számíthatunk a Fraditól. A Vignjevic vezette Bp. Honvéd jól indított, ám pont a legutóbbi fordulóban Zalaegerszegen egy nagyon sima verésbe szaladtak bele, ami nem tett jót az öltözői hangulatnak.

Olyan cikkeket olvasgattam a mai délelőtt, hogy Vignjevic megint megízlelné a Fradi elleni sikert, de hát, ha újpesti edzőként nem jött neki össze, akkor most kispestiként miért olyan bizakodó?

Csercseszov lassan összerázta ezt a keretet, Tokmac és a többiek is látványosan újra önbizalommal telivé váltak, mindez szó szerint aranyat érhet a bajnoki hajrára érvén.

Egy 100% -os formát mutató Ferencvárost várok, míg hazai oldalon egy kissé megtépázott Kispestet, amely az elején még próbálkozik felfogni a lendületesebb vendégeket, de mindez kilencven percen keresztül nem fog sikerülni. A végére most nem a szokásos egy, hanem minimum két gólos vendég sikert várok!

Budapest Honvéd FC - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp