Hatalmas győzelmet aratott a Frankfurt csapata csütörtökön Spanyolországban, amikor idegenben legyőzték és kiejtették a Barcelonát. Azzal a győzelemmel a Frankfurt bejutott az Európa Liga elődöntőjébe, ahol majd április végén a West Ham csapatával találkozik a döntőbe jutás első mérkőzésén.

Az Union Berlin csapatának idén is maximum a Konferencia Liga juthat, bár igaz, hogy talpon vannak még a Német Kupában is, de ott a Leipzig lesz az ellenfél.

Szoros az eleje, a berlini klub is többedmagával küzd a hatodik helyért, ahol valószínűleg a Köln, Hoffenheim és Union Berlin közül kerül ki befutó.

Jó esélye van a hazaiaknak arra, hogy nyerjenek, hiszen 1. kell nekik a három pont, 2. A Frankfurt nagy győzelmet aratott, rájuk fér a pihenés, végül pedig rá kell menjen a vendég együttes az Európa Liga győzelemre. Ezt a szezont el kell felejtsék a vendégek, hiszen egy harmadik kupa selejtezőjében indulnának, ha esetlegesen sikerülne ledolgozzák a hét pontos hátrányukat, plusz az is kell hozzá, hogy kedvezően alakuljanak a hátralévő mérkőzések. Az El-győzelem Bl-indulást érne, ezért pedig megéri eldobni a szezont, legalábbis szerintem.

A Frankfurtnak innentől arra kell figyelnie, hogy senki ne sérüljön meg, hiszen az nagy kiesés lenne a két elődöntős mérkőzésen.

A tippem az, hogy nyer az Union Berlin egy olyan mérkőzésen, ahol a Frankfurt várhatóan kissé fáradt és tompa lesz és inkább a kontrákra építenek majd. Szerintem a vendégek jók lehetnek egy gólra is akár, így a győzelemhez pedig két hazai gól kellhet majd.

1. FC Union Berlin - Eintracht Frankfurt: 1. FC Union Berlin által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp