Igazán gól gazdag meccs születhet a Premier League csütörtöki játéknapjának egyetlen meccsén. Arról hogy ne unatkozzunk általában mindkét csapat gondoskodni szokott és remélhetőleg egy Chelsea-Arsenal meccshez hasonló alakulhat ki itt is.

A Unitednél mostanában a szenzációs védelmében kell keresni a humorfaktort. Kabaré amit csinálnak, minden meccsen kapkodhatja ki De Gea a kapuból a bogyót, általában többször is. A Norwich ellen is érett a zakó ráadásul az Old Traffordon, de jött Ronaldo a maga 37 évével és megnyerte a meccset csapatának. Tud tehát lőni gólt a MU, de hogy kapni is fognak valószínűleg nem is egyet arra mérget lehet venni. Sok hiányzójuk is lesz, amit főleg a hátsó alakzat sínylik majd meg, elől azért meglesznek a Vörösök a portugál duóval.

A Chelsea szintén tud bohóckodni és jól alátenni a fogadóknak. Egyszer fél tucat góllal nyernek és a BL-ben is remekelnek, máskor 4et kapnak hazai pályán. Hogy ma melyik arcukat láthatjuk azt már nem merem megtippelni, de mindkettő elég gólerős. A szezon érdemi része számukra lezárult, 3.helyen fognak zárni ehhez kétség nem férhet. Még az FA kupában lesz jelenésük de az még többmint két hét, így egy MU elleni meccsen aligha fognak alibizni.

Érdekesség hogy a United hazai pályán 8 meccse veretlen a Chelsea ellen (3-5-0), illetve hogy a legutóbbi öt bajnoki meccsükön összesen egy gól született a Kékektől.

Ma azért nem feléjük billen a mérleg nyelve, viszont az eredménytől függetlenül sok gólt várok, már félidőre is. Tippmixen pedig a mindkét félidőben 1,5 gól felettet pakoltam 4,30 ért.

Tipp: 2-3

Manchester United - Chelsea: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp