Estére a Bilbao-Atleti volt kinézve, de igazából annyira nem tudtam még csak jónak tűnő tippet találni, hogy elengedtem azt a meccset. Így találtam rá erre, Rennes-St. Etienne. Azt tudtam, hogy mindkét csapat számára van tét, és jobban megnézve nem is pici. A vendég-együttes továbbre is küzd, hogy jövőre is a Ligue1 tagja legyen, de nehéz a helyzet. Eleve a kieső zónában van, de a nagyobbik baj, hogy kulcsjátékosok sérültek le a szezon végére. Olyan kratív srácok, mint Khazri vagy Boudebouz, hát mi lesz így?

Gólt márpedig lőni kéne, mert ha van gólgyár a Ligue 1-ben, az a Rennes. Ez a csapat egész jól pörög elöl, legutóbb a kiállítás után még a 3-0-ra tettek rá két lőtt gólt emberhátrányban a Lorient ellen. Nem semmi.

A Rennes a francia élvonal tabellájának a 3. helyén, ami egy fontos pozíció, BL-selejtezőt ér!!! De a 3. hely elérhető még a Monacónak, a Strassburgnak, amely a PSG-től csent pontot, a Nice-nek, szóval a Rennes győzelmi kényszerben játszik. A St. Etienne szintén abban van, hisz ha nyer, tuti előz, mert ottvannak előtte lőtávolban a riválisok, aligha nyer hétvégén minden együttes ott alul.

Viszont a St. Etienne a Monaco ellen 25 perc alatt kapott kettőt, kettőt vert előtte a Bordeux is, amely aztán tényleg kutyafüle idén. Előtte a Lorient hatot (!!!) vágott, négyet lőtt a Marseille, szóval olyan mennyiségben nyeli a gólt a zöld-fehér mezes csapat, hogy így bennmaradni lehetetlen. Terrierék közben ontják a gólokat, simán el tudom képzelni, hogy otthon a tartalékos, eleve sok gólt kapó ellenfelet megcincálják.

Rennes - Saint-Étienne: Rennes mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp