Ha ránézünk erre a párosításra, szerintem első blikkre inkább undert mondanánk. Viszont mostanában sok olyan meccs csap át overbe a LaLigában, ahol egy gólt sem várnánk, aztán kinyílik a gólzsák. Ezt várom itt is!

A Getafe még üldözi a pontokat, még nem biztosította be a bennmaradást. Kell még gyűjtögetni, 3-5 pont kell még, hogy bennragadjon, így bőven van még miért kaparni. A csapatot ismerjük, kicsit finomabb focit játszanak, mint anno Bordalás alatt, de a Geta ettől még erőfutballt játszik, és ezzel érvényesül. Enes Ünal a szezon felfedezettje, a török srác mentalitása olyan, milyenre egy ilyen csapatnak szüksége van. Ősszel, amikor zsinórban jöttek a zakók, ő indította meg a szekeret, és igazából még jó is, hogy Mata éjjel-nappal sérült, így Ünal látástól-vakulásig játszik, és a jó értelemben vett konoksága igazából szinte meccsen gólt eredményez. A Getánál bármikor elsülhet mondjuk Arambarri lába, nem az a joga bonitót játszó együttes, de ha a Betis nem megfelelő mentalitással lép pályára, akkor meg is fázhat.

Ez márpedig gond lenne a zöld-fehér sarokban (ahogy Farkas Norbi szokta mondani), mert a Betis még a BL-ért harcban van. Jelenleg 4 pont a távolság az Atletihez képest, de a Betisnek a Bilbao besegített, hisz rommá verte az Atletit.

abban bízom, hogy a Betis a Copa del Rey megnyerésével megnyugodott, azért az óriási eredmény. Így a szezon már nem kuka, megvan a Szuperkupa szereplés, jó pár millió euró (talán 16), de van esély kiharcolni a BL-induást, amiért a projekt Pellegrinivel, Fekirrel elindult.

Fekir, Canales, Juanmi és a rendre gólt találó Iglesias is pályára léphet, Carvalho jól pörög, Bellerin és Moreno kihajtja a szívét, és igazából a jókedv most adott.

Szerintem a Betis megpróbálja elérni a top4-et, és bár a sorsolás nem könnyű, az Atletinek legalább olyan nehéz, hanem nehezebb...

Getafe - Real Betis: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp