A Ferencváros csapatának még egy éles meccse van hátra a szezonból, ez pedig a Magyar Kupa Fináléja, amelyet 11-én rendeznek. Jó közel van, de a Fradinak amúgy is olyan bő kerete van, amilyen egyik csapatnak sincs az NBI-ben. Túl bő is a keret, nincs alapcsapata az FTC-nek, játéka sem nagyon, de jelenleg ehhez a bajnoksághoz bőven elég. Igazából NBI szinten minőségi játékosok, és ha volt is hullámvölgy, ha nehezen is indult a Csercseszov féle FTC a nem létező téli felkészüléssel, azért magabiztosan lett bajnok a Fradi. A Zalaegerszeg elleni találkozó gála volt, jó kapcsolatban vannak a klubok, ultrák, toltak is egy jó 5-3-mat, szórakozzon a nép. Szerintem most sem lesz ez másként, hisz az ellenfél ugyanúgy kék-fehér mezes, szerintem itt is lesznek gólok.

Hogy a Fradi hogyan áll fel, azt egyébként is lehetetlen megtippelni, így a Kupadöntő előtt pedig próbát sem teszek. Nyílván nem a legerősebb összeállításában lép pályára a Fradi, így talán az MTK-nak is könnyebb dolga lesz. Túl nagy egységet az FTC-től nem várok, olyan igazi koncentrációt sem. A ZTE ellen is a félidőig még tartotta magát, aztán a 2. félidőben jöttek a kapott gólok (is).

AZ MTK a bennmaradásért küzd, és egyébként nem reménytelenül. Előtte a Kispest és a Mezőkövesd csatán tuti lesz pontvesztés, ha valami csoda folytán az MTK nyerni tudna... De talán már csak becsületből is odateszi magát a kék-fehér mezes csapat. Tény, ez az idény nem jött össze igazán, de egy lelketlen, nem koncentráló FTC ellen azért gólt lehet lőni. Ez már nem egy olyan Fradi, amely éles, az MTK pedig helyzeteket képes kialakítani, és talán lesz valaki, aki végre az akciók végén jókor lesz jó helyen. Ebben a szezonban két 0-0-lal szomorítottak minket, de az MTK-nak a 0-0 sokat nem segít, így most mindenképp várok gólokat itt is, és ott is.

Ferencváros - MTK Budapest: MTK Budapest által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp