A csütörtöki nap utolsó meccse, a hétközi forduló utolsó találkozója, és a Levante utolsó olyan meccse talán, ahol még úgy lép pályára, amikor van sansza kiharcolni a bennmaradást. Mondjuk jól jelzi az esélyeit, hogy a bet365 1.01-gyel fizet a Levante kiesésére, ergo biztosnak veszi.

talán biztos is, mert a sorsa a riválisoktól is függ, miközben mindhárom meccsét nyernie kéne.

Lényeg a lényeg, Moreleséknek még van sanszuk, és ha most jön a bravúr, (Ahogty jött az Atleti ellen mondjuk), akkor jön két hatpontos meccs...

A Levante mostanában adok-kapok meccseket játszik, főleg igaz ez a nagyok elleni meccsekre, és a Real Madrid 'nagy' idén konkrétan a legnagyobb. A valencia együttes a Barcelona és a Sevilla is 3-2-re kapott ki, érdekesség már önmagában ez, de az meg főleg, hogy azokon a meccseken a Levante belőtt, és kihagyott büntetőt is produkált.

Eljut az ellenfelek kapujáig, lő gólt, sőt gólokat rendre betalál a top4-es csapatok ellen (is), viszont ugyanúgy kap is gólokat. Emlékezhetünk még ősszel, sok-sok olyan találkozója volt, ahol 2-0-ról sem tudott meccset nyerni, voltak találkozók, ahol 3-0-ról sem, mint a városi derbi. Ha ősszel csak egy ilyet behúznak, már nem itt tartunk... Viszont úgy startolt a Levante, hogy a 20. bajnokin jött az első siker...

Ettől függetlenül Moreles-ék beleadnak mindent, küzdenek becsülettel, és ez látszik. Gólokat vágni a Barcának, a Sevillának, úgy, hogy még az ellenfeleknek is számít a meccs, az valami. A Madridnak már nem számít, majd a BL-döntő igen. Addig viszont játékban kell maradni. Benzema újabb rekordokat dönthet, előrébb mászhat a klub örök ranglistáján, szóval én egy olyan találkozót várok, ahol mindkét csapat villan, méghozzá többször. Elvileg a Madrid a Benzema-Vini Jr-Rodrigo trióval rohamoz az első fi-ben, minden gólképes játékosát felteszi a pályára a Levante is, így amondó vagyok, mire félidőre vonulnak a felek, már minimum két dugót látunk, de akár 3-4 sem elképzelhetetlen.

Real Madrid - Levante: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp