Courtois, Vinicius Junior, Modric és Benzema nem utazik Cádízba. Rajtuk kívül Alaba sérült, ez így mindjárt öt fix kezdő. Az alapcsapatból a többiek mennek, de attól, hogy mondjuk Kroos, Casemiro vagy Carvajal utazik, közel sem biztos, hogy kezd is. A Real Madrid a Levante ellen gálázott, Vini Jr lőtt hármat, Modric gólpasszokból hozott raklapnyit, oktatott a Madrid, de tehette, mert a Levante úgy feltolta a védekezést, hogy az több volt, mint kockázatvállalás. Egy Real Madrid ellen, ahol vini Jr, rohangál, vagy Modric osztogat... Olyan terültek voltak a Levante védelme mögött, amit egy ilyen kaliberű csapat kihasznál. Állva halt meg a Levante, de kizúgott. EZ most egy telejsen másfajta meccs lesz. Eleve azért, mert a Cádíz más stílusban focizik. A Cádíz kellemetlen, igazi iksz mágus. Utolsó körben majd az Alavés ellen meccsel, és a Cádíznak a már kiesett Levante nagy szívességet tenne, ha most elverné Riojáékat. Így az Alavés már fix kiesőként játszana a Cádíz ellen, mindenképp kellemesebb lenne, mint úgy, ha ki-ki meccs lenne.

A Cádíz egyébként óriásölő a ligában decemberben pl. a Real Madrid sem bírt el a déliekkel. Most nézem, egészen hihetetlen számok: A Real Madridnak 34 lövési kísérlete volt azon a meccsen, mindhiába, hisz Ledesmáék megtartották a 0-0-t. Hihetetlen, a 34 kísérlet az két meccsnyi mennyiség még a Blancók szintjén is.

Az örméy Haroyan az egyedüli nem bevethető kulcsfigura, de ő egész sokat sérült idén, így már a pótlása megoldott. Kellemetlen együttes a Cádíz, piszok kemény, piszok sűrű fal(ak), amit a Benzema-Vini Jr duó sem tudott télen feltörni, valószínű az Asensio-Diaz duónak sem nagyon fog menni. Nem zárom ki a 0-0-t, simán sanszos, hogy ebben az idényben bajnokin a RM a Cádíz ellen nem fog gólt szerezni. Vagy ha fog is mondjuk egyet, bízom benne, hogy abban a félidőben a Cádíz is tud annyit lőni, de én nagyon a 0-0 felé hajlok.

Cadiz - Real Madrid: Real Madrid legalább az egyik félidõt megnyeri - Igen/Nem tipp