Törtem a fejem, hogy kisebb tétet párosítok nagyobb rizikóval, vagy nagyobb tétet kisebb rizikóval, végül is arra jutottam, hogy lehet ebből egy emlékezetes összecsapás.

Az idény a Juvénál olyan volt, amilyen. Zaklatott, de eléggé, mert a BL-indulás kiharcolása is nehézkes volt, a top4 volt a maximum ebben az idényben. Vlahovic ebben sokat segített, ha ő nincs, nincs itt semmi. De van. És van egyelőre Dybala is, aki pedig hazai közönség előtt utoljára húzhatja magára a Bianconeri mezét. Ha Ayroldi sporinak van szíve, már csak emiatt befúj egy hazai büntetőt, egyébként sem lenne egyedi eset a tizenegyes a Serie A-ban. Így megérzésre szerintem itt a leggyakoribb a penalty, de ez tényleg csak megérzés.

A Juve top4-es helye fix, miközben az utolsó hazai meccs. Sajnos vagy nem sajnos, nézőpont kérdése, de a Coppa Italiát is elbukta a Juve, ez nem a Zebrák idénye volt. Viszont ettől a búcsú szép lehet, és ne feledjü, a szezont derbivel zárják, mennek a Firenzéhez.

Ami a Laziót illeti, szerintem a rómaiaknak is csalódás az idény. Több is lehetett volna ebben, főleg amiatt is, hogy pl. a fővárosi rivális, az AS Roma sincs a toppon, idén a Juve is előzhető lett volna.

A Lazio viszont sokszor kapott 2-3 gólt olyan meccseken, amikor egyet sem kellett volna, amikor kis vagy középcsapatok ellen is kapitulált a kapus. Legutóbb ilyen volt a Spezia elleni 4-3-es siker, ami legalább siker volt.

Immobile nagyon érzi a kaput, és egyébként a vendég-csapatnak még kellenek a pontok.

A Juve-Interen is volt négy gól, a Lazio meccsekben eleve benne van mindig egy nagyobb over is. A Juve 4. helye fix, tényleg lehet focizni a közönségnek, és hozni egy atipikus találkozót, egy adok-kapok meccset. A torinóiak utolsó 5 bajnoki meccséből 4 lett 2-1, bízom benne, hogy most is ez a minimum, de hátha átcsap ez az AH overbe!

Juventus - Lazio: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp