Jön a 3. kör. Magyarország eddig nem vallott szégyent a Nemzetek Ligája 'A' Ligájában, a legjobbak között. Angliát hazai pályán elverte a válogatott, egy lagymatag angol csapatot sikerült 1-0 arányban ütni, igazából TAA-ék azt sem tudták szegények, milyen rendezvényen vannak. Nem akartak focizni, ráfaragtak. Aztán jött a 2. meccs, mentünk az olaszokhoz. Az olaszok elég kesze-kusza csapattal léptek pályára, viszont a 'B' csapat elég frissen mozgott, és motiváltan játszott. Látszott azon a találkozón, hogy akarnak valamit, széleken sikerült többször a védelmünket bontani, és a két bekapott gól mellett volt még jó pár olasz ziccer. Aztán jött az öngól, talán Fityó próbált középre gyömöszölni egy labdát, amibe sikerült fatálisan belekaristolni. Az az OG picit megfogta az olaszok magabiztosságát,de az látszott, ha egy jobb kaliberű együttes akar ellenünk focizni, azért megtalálja a pajzson a réseket.

Gondolom én, Rossi nem bontja meg a védelmet, így Szalai, Lang és Orbán igencsak fáradt lehet. Ebből a fáradtságból adódnak majd hibák, szerintem egy ilyen hibát Müllerék góllal fognak büntetni a félidőig.

A 2. játékrészben pedig jöhetnek friss emberek a németeknél, Flick egyébként is forgatja a csapatot, keresi a játékosait, kit vihet, kit érdemes majd vinni a vb-re. Ha már vb-akad itt sok német, akinek nincs bérelt helye a vb-keretben, szóval már csak ezért is várok némi pörgést, direkt focit ettől a német együttestől. Egyébként is két döntetlenjük van mindössze, az eddig elég karcsú. Mezőnyfölényük volt az angolok és az olaszok ellen is, ez ma valószínűleg már gólokban manifesztálódik.

Magyarország - Németország: Németország mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp