Az ausztriai edzőtáborban újabb felkészülési mérkőzés vár a két csapatra, alig három nappal azután, hogy mindketten pályára léptek.

A román Sepsi csapata egészen elképesztő formában van, a legutóbbi 12 fellépésén mindössze egy vereséget szenvedtek, a többi tizenegy találkozójukat kivétel nélkül megnyerték. A csapat két felkészülési mérkőzésen van túl, mindkettőt igen nívós ellenfél ellen vívták. Sem a Ferencváros, sem pedig a Legia Varsó ellen nem kapott gólt a Sepsi, ezzel szemben négy gólt is szereztek. Nagy kérdés, hogy meddig tarthat ezba jó forma.

A bolgár együttesnek ez már a negyedik felkészülési találkozója lesz a nyár folyamán, eléggé gyenge mérleggel. A Fürth ellen kaptak egy laza négyest, majd az osztrák Kematen ellen épphogy, a hajrában behúzott két góllal sikerült nyerjenek. Legutóbb a Salzburg ellen kaptak ki 2-1-re úgy, hogy a mérkőzés a 78.percben ért véget.

Ahogy olvastam, vannak azért bajok a 'hazaiak' háza táján, ennek oka főleg a csapat ecuadori támadója a hibás, Jordi Caisedo. Valószínűleg megbüntetik majd a játékost, mert nem tért vissza időben, illetve a legutóbbi Salzburg elleni mérkőzésükön is történhetett valami, mert csak 78 percet játszottak a csapatok.

A CSZKA együttesénél sok tehetséges fiatalról írnak, akiknek még idő kell, hogy összeérjenek, de még rutintalanok és van hová fejlődniük. Többen kritizálják egyébként a bolgár együttest, hogy nagyon gyengék a csapat bizonyos pontjai, így sebezhetőek lehetnek ma is.

Várok gólokat a mai találkozón, nem is keveset. A tippem az, hogy a Sepsi tovább folytatja jó szériáját, és ezen a találkozón is rúgnak majd gólt, gólokat. Legalább két Sepsi gólt várok.

CSZKA Szofija - ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe: ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp