Nem gondoltam volna, hogy ilyen magas oddson adják a bukik az MTK triplázását a Dorog ellenében a Merkantil Bank Liga 3. fordulójának aktuális párosításában, de ha már így alakult lecsapok rá. A várhatóan egyoldalú találkozó várható esélyeit az előttem szólók már kivesézték, ezért mélyebb szakmai elemzést felesleges részemről belevinni az írásba, viszont egy-két érdekességet azért találtam, ami miatt érdemes a hazai csapat góljaival foglalkozni.

A kék-fehérek oldaláról közelítve a találkozóhoz megnéztem a Bognár Györggyel készített meccs előtti videót. Nem pánikol az "Öreg szerencsejátékos". A tudja, látja a hibákat, azok kijavításán dolgoznak stb. sablonok mellett megemlítette, hogy az rendben van, hogy az eddigi meccseiken lőttek eddig két és három gólt, de Ő többet szeretne látni. Na ez az igazi Bognár Gyuris szemlélet. Az fel sem merül benne, hogy miként kellene stabilizálnia azt a védelmet amely Szentlőrincen is képes volt 3 gólt kapni egy szerényebb képességű ellenfél ellen, amely végül 2 pontjába is került az MTK-nak. Egyébként ez a pontvesztés lesz a Dorog veszte szerintem, mert most azért egy koncentráltabb, gólra törőbb MTK-ra számítok a mai mérkőzésen. Németh Krisztián bevethető lesz a mérkőzésen, így tulajdonképpen Zsóri Dániel kivételével minden épkézláb támadójára számíthat a szakmai stáb.

A vendég dorogiaknál már árnyaltabb a kép. Csúnyán beragadtak a piros-feketék a rajtnál és nem csak az a baj hogy beragadtak, hanem az, hogy játékuk sem nagyon van. Mikor megláttam, hogy ki a szakmai igazgatójuk már tudtam, hogy ez a csapat, amelyik tavaly is csak éppenhogy bennmaradt, az idén "halálra" van ítélve. Bene Ferenc és -nem akarom Őket megsérteni, ezért az idéző jel- "szakmai stábja" úgy rántja a mélybe ezt a csapatot, mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Itt nekem elsősorban nem is a legutóbbi hazai meccs ami szúrja a szemem, amit a Gyirmót ellenében 1:4-el hoztak le. Sokkal inkább a Barcika elleni sittjük az, ami azt mondatja velem, ez nem csapat.

Úgy gondolom ha a újonc Kazincbarcika tudott ennek a "bejáratott" védelemnek kettőt rúgni, akkor a bajnokesélyes MTK-tól sem túlzott elvárás a 3 gól.

MTK Budapest - Dorogi FC: MTK Budapest által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp