A Barcelona úgy tűnik ismét a legnagyobbak közé sorolható a tavalyi kisiklást követően. Rendkívül sok problémája volt a csapatnak, most viszont újra minden a játékról szól, ismét nagyon jó kis csapat alakult meg Xavi vezérletével akik nem csak a bajnoki címre de egy sikeres Bajnokok Ligája szereplésre is képesek lehetne. Ha már a BL-nél tartunk hétközben végtelenül sima meccset nyert a csapat a nyitó fordulóban a Plzen ellen. Lewandowski ismét bizonyította klasszisát egy mesterhármassal, de Dembele és Raphinha is kiemelkedőt nyújt így mondhatni halálos a barca támadógépezete. A bajnokságban is nagyon jól állnak hiszen a nyitókört leszámítva minden mérkőzést megnyertek és nem is akár hogyan hiszen 3-4 gólokat lőve. Egy formán kívüli Cadiz aligha fogja őket feltartóztatni véleményem szerint. Szinte a legerősebb keretét küldheti pályára Xavi így végtelenül sima meccset várok.

A hazaiak célja egyértelműen a kiesés elkerülése lehet. Ettől viszont nagyon messze vannak hiszen nem csak pontjuk, de egyedüliként a mezőnyben lőtt góljuk sincs ami nem csoda hiszen a négy találkozón összesen nem volt egy tucat kaput eltaláló lövésük sem... A védelem viszont ellenben nagyon termékeny, tízszer zörgették már meg a hálójukat pedig nem is a legerősebb csapatok ellen kezdték a szezont. Három sérültjük is van : Lozano, Cala, Alcaraz.

A Cadiz már harmadik éve az elit liga tagja így négy meccsen már túl vannak a csapatok egymás ellen.Végtelenül fura hogy ebből egyet sem nyert a Barcelona (0-2-2). Ma ezt kamatostul visszafizetik Lewaék.

Tipp: 0-4

Cadiz - FC Barcelona: A FC Barcelona nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp