Ha ebben a meccsben nincsenek benne a gólok akkor melyikben, gondolhatná az ember első ránézésre. De másodikra sem változik ez a gondolat. A Bayern München Lewandowski távozása után is remekül játszik, ontja a gólokat, de hátul abszolút megzavarható amire a hétvégi Stuttgart elleni meccsük is jó példa volt. A 2-2es végeredménnyel bár a veretlenségük megmaradt, az első helyük odaveszett, már csak harmadik a csapat. Itt a Bajnokok Ligájában remekül kezdtek, bár egy Inter gólt ott is vártam volna de az impotens olaszok nem találtak be bár a helyzeteik megvoltak. Elől viszont temérdek ziccert dolgozott ki a csapat, amiből kettőt gólra is váltottak Müllerék. Ez a Barcelona ellen főleg hazai pályán szintén lehet ficánkolni.

A vendégek ismét a nagyágyúk közé sorolható csapatot alkotnak. Lewa éppen az aktuális ellenféltől érkezett ugye és mondani sem kell elképesztően bevált és már most rekordokat döntöget. Ezt a német védelmet látva és a barca támadók hatékonyságát, szintén nem kérdés hogy a vendégek is lőhetnek gólt/gólokat. A hétvégén egy laza négyessel hangoltak a meccsre, ráadásul a lengyel csillag ott csak fél órát kapott a meccs hajrájában de így is gólt lőtt és két gólpasszt is kiosztott, elképesztő..

A BL első fordulójában pedig szintén parádézott a gyengébb képességű selejtezőből érkező cseh csapat ellen a gárda és ötöt gurítottak nekik fél gőzzel játszva.

A két csapat egymás elleni mérlege masszív Bayern fölényt mutat ugyanis a legutóbbi nyolc meccsből hétszer a bajorok örülhettek. A meccsekben a hasonlóság viszont hogy mindegyiken jött a 2.5 over. most minimum 4-et várok, szerintem már egy óra alatt leeshet, egymásnak fognak esni reményeim szerint.

Tipp: 3-2

Bayern München - FC Barcelona: Gólok száma - Felett/alatt tipp