Bocsássa meg nekem a világ... -szól a dalszöveg, és ha nem is világ, legalább ezen oldal olvasóközönsége, de én azt mondom, kikapunk. Kikapunk. Csak azért is tűnik jó ómennek beírni ide, megjátszani, mert ha így teszek, általában jók vagyunk. Ez már tipikusan az a meccs, amikor ha mondjuk fogadsz az olaszokra, és nyernek, akkor örülsz, mert nyersz. Ha nem jön, örülsz, mert ott a Final Four, ami egy akkora eredmény ettől a csapattól, amit igazából el nem tudtam volna képzelni, de szerintem senki.

Az olaszok elméletileg jobbak, de ez is csak elmélet, mert Németországban 5-2-re kaptak ki, mi meg ugye nyertünk Lipcsében. Ugyanakkor itt az NL-ben talán visszaemlékezve az öt meccsre, az olaszok domináltak leginkább ellenünk, ők azért a amíg a két gólt meg nem lőtték, raklapnyi helyzetet dolgoztak és hagytak is. Nekünk inkább 2-0 után voltak momentumaink és gólunk, és az is potya volt részükről, hisz már nem is tudom melyik spílerük kapart bele talán Fityó beadásába, és lett végzetes a mentési szándék.

Az olasz válogatott lemaradt a mindjárt kezdődő vb-ről, ez pedig igencsak fájó lehet arrafelé. Nem hiszem, hogy az NL-t ne akarnák nagyon, főleg ezek után. Tény, hogy a nagyok nem feltétlenül veszik ezt komolyan, de mondjuk egy francia csapat, angol vagy német mondhatja, hogy hohó, november végén, és főleg decemberben kell a csúcsforma. Az olaszok meg TV-ből nézik a vb-t...

Már csak ezért is várok tőlük többet, mint a tengő-lengő többi 'nagytól'. Ugyanakkor nyílván az odds nem véletlen, hisz mi a nagyok ellen sokkal jobban játszunk,és igazából a bennmaradással már túlteljesítettük a maximumot. Szóval bármilyen nagy a tét, azért ezek a magyar játékosok most valahogy szokatlanul tökösek.

Kövezettek meg, de én legalább egy SPF Poker Series alatt nyert 10K-s freebetet minimum beáldozok, ha jön, jön 10K, ha nem, akkor még jobban fogok örülni.

Magyarország - Olaszország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp