Amikor kigondoltam ezt a tippet, hogy ezt szeretném behúzni erre a meccsre, úgy gondoltam, 1.60-1.70 között kapok rá szorzót. Ez bejött, szóval sok value a tippben nincs. Ettől függetlenül ha lejön, én biztos nem fogom bánni.

A csoportban a helyzet cudar, ha a szerbek szemüvegén keresztül nézzük a dolgokat, hisz egyelőre pont nélkül állnak az utolsó, negyedik helyen. Mivel még a 3. hely is továbbjutást ér (tavaszi Konf Liga folytatás), így feladniuk biztosan nem szabad, nem is fogják. Eleve két kör után nem lehet végeredményt hirdetni, csak részeredményt. Másrészt pedig hazai pályán nyílván kicsit komolyabban veszik a mérkőzést, mint a Trabzon vette Budapesten, vagy a Monaco otthon.

A Fradi igazából picit lefékezett, aminek lehetnek okai. Egyrészt az, hogy a nyári meccsek miatt a felkészülés korán kezdődik, és a BL-selejtezők miatt eleve nyáron toppon kell lenni. Másrészt, ami szerintem szintén faktor, hogy az NBI-es bajnokságunk megint megfeneklett, vagy az FTC nőtt a többiek fölé, de igazából az FTC nem tud olyan rosszul játszani, hogy minimum 12-15 ponttal ne legyen első a végén. Vidi nulla, Várda lefőtt, Puskás evickél, nincs ellenfele.

De a tippről is: Nagyon nem szeretném túlragozni, felállások, taktika stb. oldalára vinni. Én úgy vélem, a Zvezda nem egy rossz csapat, otthon pedig kutya kötelessége hajtani. Nyílván videóztak, a Fradit pedig megfogni úgy lehet, ha az ellenfél letámad. Hátul a Fradit hibára lehet késztetni, és akkor máris ott a helyzet, ami 'adódik'. Ugyanakkor ez kétélű fegyver, mert az FTC kontrái jók, nemzetközi porondon ezzel a fegyverrel rendre él is a Fradi. A góllövéssel nincs is probléma, szerintem lesz már dugó a félidőig, és akár a hazai csapat szerzi, akár Traoréék, egy nyíltabb második játékrészt várok, ahol további gól, vagy sokkal inkább gólok születnek.

Red Star Belgrade - Ferencváros: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp