Mindkét együttesben bőven vannak sérültek, és ha ez nem lenne elég, akkor ott van az a tény, hogy csütörtökön kulcsfontosságú EL mérkőzés vár a vendég római együttesre.

A hazai együttes egy hat mérkőzéses vereség sorozatban van, azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy játszottak több erősebb ellenfél ellen is. Nagyon gyenge szezonjuk van, a tavalyi jó szezonjuk után nem gondoltam volna, hogy ennyire gyengén teljesítenek majd. Az Olasz Kupából is kiesett a csapat, miután hazai pályán csúnyán kikaptak a másodosztályú Baritól.

Nagy kérdés, hogy a római csapat és Mourinho mennyire fogja komolyan venni ezt az összecsapást. Mondhatnánk, hogy csak a második számú nemzetközi kupa mérkőzése lesz a Ludogorec ellen csütörtökön, na meg, hogy olasz csapat, azonban az előző szezon önmagáért beszél. Megnyerte az AS Roma a Konferencia Ligát, így jutottak el ide, az EL csoportkörbe. Sok esélyük nincs idén, ha megnézzük, hogy kik szerepelhetnek tavasszal, azonban pár kört mehetnek.

Szoros nagyon a mezőny eleje, a Roma jelenleg a nyolcadik helyen áll 22 ponttal. Egy győzelemmel felugorhatnának a negyedik helyre, azonban kockázatos lenne most kihajtaniuk magukat. Bár ki tudja, lehet, hogy a Verona ellen elég lehet egy jó pillanat és összejöhet a győzelem.

Azt gondolom, hogy a vendégek taktikázni fognak, és hagyni fogják, hogy a Verona támadjon. Lehet rámennek a kontrára, vagy majd a végét megnyomják, nem tudom. Csak azt, hogy nem fognak dominálni már az elejétől.

A Verona az utolsó előtti, 19.helyen áll 1-2-8-as mérleggel. Hazai pályán sem tényező a csapat és pontot is nagyon régen szereztek, azonban ma itt lehet keresnivalójuk. A római csapat több alkalommal is kapott gólt az első félidőben és ha szeretne pontot vagy pontokat szerezni a hazai együttes, akkor meg kell lepjék a vendégeket.

Inkább a vendégek hozzáállásában bízok, mint a hazaiakban. Jól mutatja a hazai együttes gyengeségét, hogy egy védő is az élen áll a házi góllövőlistán, míg több jó támadó is gólínséggel küzd. Lassan lesz egy jó mérkőzése a hazaiaknak is, remélem, hogy ez ma este fog megtörténni.

Abban bízok, hogy a Verona meglepi az első félidőben a Roma csapatát és sikerül legalább egy pontot szerezzen.

Hellas Verona - Roma: Hellas Verona gólt szerez - elsõ félidõ - Igen/Nem tipp