Ha létezik a Bűn és bűnhődés, akkor nyelvtanilag biztos van olyan hogy Verg és vergődés. Utóbbit várom, mert ebből vagy lesz egy totálisan nyílt adok kapok 6-7 góllal, vagy ami valószínűbb, lesz egy nézhetetlen katyvasz, ahol ha egy gólocska születik, már örülhetünk.

A két együttes sűrű őszt futott, EL- és BL-meccsek is fogyasztották az energiát. A Sevilla a BL-ben annyit elért, hogy lecsúszott az EL-be, az is valami jelszóval. Meg kell becsülni, mert a LaLigában kis túlzással semmi sem akar sikerülni. Totális a tehetetlenség, elöl a srácok impotensek, hátul pedig az alkalmi védők becsülettel teszik a dolgukat, meg Bono kapus is, de ez a heroikus küzdelem arra elég, hogy talán vonal fölött töltik azt az időt, amíg a vb zajlik.

Nem elég, hogy a Sevillának nincs minőségi védője, még a 'B' kategóriás srácok is kidőltek menet közben, Fernando pedig valami fura betegséggel küzd egész ősszel. Így a hatosok játszanak belső védőt, Gudelj meg Rekik, széleken is épp ki egészséges, Acuna ha van, akkor is zombi, Navas meg na, nem fiatalodik... Rakitic-ékban nincs középen kraft, elöl meg Oliver Torres az, akiben még mozog némi kreativitás, de a kilencesek, Mir és a többiek szintén kukák.

A Betis ellen 9 a 8-ban játszhattak egy félidőt, de helyzetet nem sikerült kidolgozni. Gudelj orbitális bombája ért egált, de kidolgozott ziccere a Sevillának nem volt, és ez GÁZ!

A Sociedad a liga egyik legkellemetlenebb csapata, rendkívül sokat foultolnak idén Gorosabelék, emiatt is mondom, hogy nem feltétlenül lesz szép meccs. Nehéz a Sociedadot mattolni, és ha elnézem a Sevilla 'attraktív' fociját, simán nullán lehet tartani az andalúzokat.

Ha már nulla, jut eszembe, hogy a két csapat előző két H2H meccse is 0-0-lal ért véget. Fárasztó ősz, hétközi meccs, simán sanszos, hogy egy 'barátságos' 0-0-lal zárják az őszt, a Sociedad is elfáradt, a Sevillában meg egyszerűen nincs több. Télen meg védőt kell kukázni, olcsón és jót.

Sevilla - Real Sociedad: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp