Bármilyen fura is kimondani egyetlen meccs után, de szerintem Ausztráliának már befellegzett. Ha nyerni tudnának itt valami csoda folytán akkor is csupán a csoport harmadik helye lehet meg, miután Tunézia lépéselőnybe került azzal hogy pontot csent a dánoktól. Így Ausztrália győzelme esetén mindkét csapat elszállhat, viszont ha az Afrikai csapat nyer még lehetnek izgalmak és én utóbbira voksolok.

Szimpatizánsokat szerzett magának Tunézia az első fordulóban mutatott játékukkal. Az a küzdő szellem ami bennük volt az hiányzott már sok nagy csapatból itt a vébén és ezzel bizony látható mód lehet sikereket elérni és kompenzálja a technikai hiányosságokat. Laidouniék erőt meríthetnek abból a meccsből, amíg egy csepp erő is van a lábakban ők menni fognak előre ugyanis ritka nagy lehetőség előtt állnak. Ausztrália ugyanis csúnya verésbe szaladt bele és bár korán vezetni tudott egyetlen kapura tartó lövésével Franciaország ellen, aztán Giroudék hamar lerendezték a találkozót. Az auszik Tunéziához hasonlóan elfáradtak a meccs utolsó harmadára, kapu irányába tartó lövésük sem volt az egész második félidőben, csupán egy árva szögletet tudtak felmutatni.. A védelmük pedig ch... minden kapott gólban szerepet vállalt, könnyen megzavarhatóak és a szélről érkező labdákkal jelentősen meggyűlt a bajuk, szinte minden góljukat ebből kapták és még jó párszor mutatott be bravúrt Ryan kapusuk is..

Tunézia szimpatikusabb játékot játszik, megérdemelnék hogy az utolsó forduló előtt jó helyzetből várhassák a franciák ellen meccset. Egymás ellen egyszer játszottak de annak már több mint 15 éve így nincs jelentősége.

/Ha megint az auszik szereznek vezetést valami véletlen folytán akkor szerintem nem lenne fordítás így megspékeltem a Tunéz győzelmet az 1.góllal/

Tipp: 2-1

Tunézia - Ausztrália: Tunézia szerzi az elsõ gólt és megnyeri a mérkõzést - Igen/Nem tipp