Kőkemény ki-ki meccs lesz ez a párosítás, amelyen eldől, ki megy tovább ebből a csoportból a franciák mellett.

Nos, azt hiszem, aki követi a VB-t, annak nem kérdés, hogy melyik a jobb csapat itt... az ausztrálokat igazából nem csak a franciák, de Tunézia is lefocizta... az már más kérdés, hogy mégis ők találtak egy gólt a semmiből, megnyerve így a meccset... Ettől függetlenül számomra egyértelmű, hogy ők a csoport leggyengébb csapata. A dánok eközben egy nem túl jó meccsen remiztek Tunéziával, majd a franciákat könnyen meglephették volna, ám végül vereséggel zártak... mindenesetre abszolút partiban voltak a torna egyik favoritjával.

Ezen a meccsen én óriási dán fölényt várok, ami azt hiszem végre gólokban is megmutatkozhat... a játék minden elemében jobbak ellenfelüknél. Ideig-óráig tarthatják magukat az ausztrálok, de azt gondolom ki fog jönni itt a minőségbeli különbség... Míg a dán kezdő tizenegy telis tele van top ligás játékosokkal (legutóbb pl öt Premier League játékos kezdett), addig az ausztráloknál elvétve találni értelmes csapatban játszó futballistát (nem megbántva senkit).

Az alapszorzók abszolút reálisak szerintem, 1.50-nel favoritok a dánok... Ebben túl sok értéket nem érzek, de mivel én mindenképp dán sikert várok, megnézünk egy -1.0 AH-t, ami barátibb szorzón fogadható és dán győzelem esetén legrosszabb esetben is push... Mondjuk az igazat megvallva én 2-3 gólos dán sikert sem tartok kizártnak, különösen, ha már az első félidőben sikerül betalálniuk Eriksenéknek...

Ausztrália - Dánia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp