Talán a világbajnokság eddigi legjobb produkcióit nyújtó csapata találkozik az egyik leggyengébb továbbjutóval, így elég furának gondolom a meccsre kapott szorzókat.

Didier Deschamps csapata az első két csoportmeccsén hengerelt. Ausztrália ellen a nehéz kezdés ellenére sem tojtak be, Mbappe és Giroud vezetésével négyet vágtak a kenguruknak, majd Dánia sem úszta meg két kapott gól nélkül. A harmadik csoportmeccsről kár beszélni, hiszen a komplett csapatát lekapta és kicserélte DD, így bár kikapott a csapat ez semmit sem számított. Pontosabban nagyon is számított, ugyanis a cserék tapasztalatot szereztek, a legjobbak pedig mind pihenőt kaptak ami a feszített tempóban nagyon is jól sülhet el a nyolcaddöntős meccsükön. Minden Franciaország kezére játszik, hiszen a másik csoportban végül Argentína megelőzte a véghajrában Lengyelországot így Lewáékat sodorta az oroszlán karmaiba. Visszatére Mbappera, extra motivált a csávó, nem csak a góllövőlistát vezeti úgy hoyg csupán két meccset játszott, hanem a kanadai táblázatot is.

Lengyelország játéka ellenben eddig nagy csalódás és már benne van a pakliban hogy csak 90 percük lesz bizonyítani ennek ellenkezőjét. Nulla támadójáték Mexikó ellen, kiszenvedett és nem megérdemelt siker Szaúd-Arábia ellen(!), majd egy végtelenül sima vereség az Argentínoktól. Jó meccse még nem is volt a lengyeleknek és így bizony óriási ajándéknak tekinthetik a nyolcaddöntős szereplést ami viszont a végállomás lesz. Szczesny nélkül ez a csapat nulla ponttal csont utolsóként kizúgott volna. Lewa sincs top formában, de igazából társak nélkül piszok nehéz játék is ez.

Egy szó mint száz, sima francia sikert várok a kipihent jó formában levő francia csapattól.

Tipp: 3-0

Franciaország - Lengyelország: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp