Sokat vacilaltam a holland gol illetve az 1x lehetosege kozott, de tartom magam az elkepzelesemhez, es a tamadofoci legalabb egyszer meghozza majd a gyumolcset.

Egeszen kellemes ag johet ossze egeszen az elodontoig a hollandoknak, felgozzel focizva siman vertek az USA csapatat es most egy masik enervalt csapat kerul az utjukba. Sosem tartottam csapatkent meghatarozonak Argentinat es ezt rendre be is bizonyitjak azert a nagy tornakon.

A hollandok egesz konnyu jatekkal jutottak tovabb a csoportjukon, Gakpo a holland tortenelem elso jatekosakent betalalt elso harom vilagbajnoki meccsen, mig a nyolcaddontoben az egesz szezonban inkabb tamado felfogasu szelso vedo, Dumfries varazsolt. Fiatal, lenduletes csapat, ahol nincsenek annyira kiemelkedo nevek, am osszessegeben remek csapatot alkotnak. Az elore jatekkal nem szokott gond lenni es azert egy golt rendre megrugnak, akarki is legyen az ellenfel. Megfelelo taktikai felkeszulessel szerintem ok a merkozes eselyesei.

Az ellenfel pedig Argentina, akik komoly veretlensegi szeriaval erkeztek a tornara, de ezt nagyreszt a del-amerikai reszrol hoztak. Furcsa modon Szaud-Arabia vetett ennek veget, ami eleg kijozanito pofon volt Messieknek, talan meg epp idoben. A torna elott gyakorlatilag elvaras volt toluk a csoportelsoseg, ami nagy kuszkodes aran jott vegul ossze. Nem talalkoztak meg a tornan a hollandokhoz hasonlo felfogasu es jatektudasu csapattal, ami kellemetlen meglepetes is lehet nekik.

Nalam nyer a fiatalos lendulet es a csapatmunka, ha a tovabbjutas nem is lesz egyszeru, egy gol azert elvarhato szerintem.

Hollandia - Argentína: Hollandia által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp