Siniakova az ev nagy reszet ugy teniszezte vegig, hogy meccseinek tobb mint a fele donto szettig ment. Az azsiai tornak alatt ugyan elkapta a fonalat, de visszaterve Europaba "szerencsere" megint a felemas teljesitmenyt nyujto, kuszkodo cseh lanyt lathatjuk. A Linzben nagy teniszt jatszo Alexandrova ellen elonyrol az utolso 10 (!) jatekot elveszitette, itt Luxemburgban pedig Larsson csent tole egy tb-t, pedig a ket nyertes szett 6-0 es 6-1 lett.

Petkovic mar csak arnyeka korabbi onmaganak, de gyorsabb korulmenyek kozott nem lehet leirni, ezt bizonyitotta a mult heten is. Nagy uto a nemet, csak egy kis onbizalom kell neki hogy palyat is talaljon. Linzben indult o is, Georges es Mladenovic is a horgara akadt (a heten pedig Van Uytvanck kettoben), de ki mas, Alexandrova neki is megalljt parancsolt, Andrea ellen az utolso 7 jatekot nyerte az orosz lany.

A linzi dontos altal kiosztott gyomros mindket jatekost kiuthette volna, de ugy tunik a luxemburgi elso meccsuk utan hogy nem lett KO belole. Ha eddig nem tudtuk volna roluk, azok a meccsek lehetnek bizonyito erejuek hogy mindket jatekos kepes felemas teniszt nyujtani, Siniakova overezo kepessege pedig eleg kell hogy legyen 21 jatekhoz, plane teremben. Egyebkent eddig ketszer merkoztek, es ezt a line-t mindket alkalommal elertek.

Petkovic, Andrea - Siniakova, Katerina: Játékok száma - Felett/alatt tipp