Komoly tétje van a délutáni rangadónak: egy esetleges hazai siker többé-kevésbé eldönthetné a bajnoki cím sorsát. Az Arsenal nagyszerű formában játszik idén, és ez az eredményekben is megmutatkozik: magabiztosan vezeti a tabellát, újabb győzelmével pedig mondhatni csak matematikai esélyt hagyna az üldözőknek.

Ezeknek az üldözőknek a táborába tartozik a - vb-szünetet követően egyre inkább magára találó - United is. A meglehetősen döcögősre sikeredett ősz után elkezdtek jönni az eredmények: a PL-ben a legutóbbi 5 fordulóban, a maximálisa megszerezhető 15-ből 13 pontot gyűjtöttek a vörösök. Ha sikerülne folytatni ezt a szériát, lőtávolba kerülhetne akár - a jelenleg 8 ponttal előttük járó - Arsenal is.

Mindenesetre biztosan nem lesz egyszerű: a MU a liga egyik legkeményebb csapata, aligha pont ma fognak megszelídülni. Valószínűleg az is jó irányban tapogat, aki a lapok piacán keres értéket. De ha egy populárisabb piacra koncentrálunk, a megérzésem azt súgják, ma nem nyer az esélyesebb csapat.

Arsenal - Manchester United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp