Ahogy jeleztem, két csapat kezdte bombaformában az új évet: a Köln és a Wolfsburg. Nézzük utóbbi csapat soron következő mérkőzését is!

A Farkasok edzője, Nico Kovac, akit eddig mindig lenéztem, szerintem pocsék edző. De ahogy így visszanéztem az edzői karrierjét, mindenhol láthatunk jó szériákat, amikor valahogy elkapta a fonalat, megtalálta az ideális kezdőjét, és a formába hozást sem rontotta el. A Bayern kispadján nem nehéz ilyen időszakot produkálni, de a Monaconál voltak kifejezetten jó időszakai.

Az idei szezonban a Farkasok jó szezonja már elkezdődött egy ideje. Még szeptember közepén kaptak ki az Union Berlintől, de azóta a bajnokságban 6-4-0-as mérleggel rendelkeznek. Amit pedig a Freiburg ellen játszottak legutóbb, az szinte csodaszámba ment. Hiszen ne felejtsük el, hogy a Sallóiék idén kiválóan szerepelnek, a Bajnokok Ligája helyekért küzdenek! Nos, ezt a Freiburgot ütötték ki 6-0-ra!

Olvastam olyan híreket, miszerint a sérült Nmecha és az eltiltott Otavio mellett nem lesz Patrick Wimmer sem, mivel fejsérülést szenvedett, de máshol kezdőként írják. Ha ő nem játszik, akkor kicsit csökken a tipp erőssége, mert az ő helyén játszó Waldschmidt nem olyan jó játékos, de ha Wind, Baku és Arnold a pályán lesz, ez is elégséges lehet a Hertha ellen.

Mert amit a Hertha évek óta csinál, az egy vicc. Dőlt a lóvé éveken keresztül, de nem voltak képesek egy normális keretet létrehozni. Pedig nem kellene messzire tekinteni, elég lenne az Union példáját nézni, és máris látják, hogyan lehet összehozni egy szuper keretet. Erre fel csak szenvednek, hiszen az előző fordulóban a bűn gyenge Bochum püfölte őket széjjel (1-3).

Nekem ez a meccs most egyértelmű, a vendég győzelem szorzója csökken, de még bevállalható.

Hertha BSC - VfL Wolfsburg: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp