A szlovén másodosztályban szereplő Aluminij az osztrák Austria Klagenfurtot fogadja Szlovéniában, Beltinciben.

A hazai együttes a szlovén másodosztályban szerepel, ahol jelenleg a második helyen áll, ami a szezon végén playoffot ér. Az Aluminij harmadik mérkőzése ez a téli leállás óta, és ez is olyannak ígérkezik, mint az előző kettő; totálisan esélytelenek a győzelemre. A HNK Gorica és a Maribor ellen is oly módon szenvedett vereséget a csapat, hogy gólt sem sikerült szerezzenek, ellenben kaptak 2 illetve 3 gólt.

Az Austria Klagenfurt Szlovéniában edzőtáborozik a napokban és két nap alatt a második mérkőzést játsza a csapat. A téli felkészülési időszakban már három mérkőzésen van túl az osztrák élvonalvbeli együttes, illetve még novemberben kettőt játszottak. Mind az öt mérkőzését nyerte a csapat, most januárban pedig valósággal hengerelnek, ugyanis a három mérkőzésen 32 gólt szereztek és csak 4-et kaptak. Igaz, az ellenfelek is olyanok voltak, a Szlovén 2. hatodik helyezett ellenfele csúnya verést kapott tegnap, ráadásul nem sokkal gyengébbek, mint a ma pályára lépő Aluminij.

A tegnapi nap folyamán mindkét félidőben más játszott, azaz a játékosokon csak 45 percnyi teher van, így nem szabadna ma fáradtak és enerváltak legyenek. Az együttes hétvégén már hazai földön játszik egy regionál ligás ellenfel ellen mérkőzést, így nem kell, hogy arra a mérkőzésre nagyon tartalékoljanak, vélhetően ott is az lesz a cél, hogy minél többet rúgjanak.

Az Austria Klagenfurt a hírek szerint tegnap nagyon jól játszott és a vezetés megszerzése után sem adták fel és mentek előre, míg a szlovén csapat főleg a kontrákra támaszkodott már az első félidőben is, amiből még sikerült egyenlítsenek, azonban azután már nem volt ellenszerük és hat újabb találatot kaptak. Annyira jó formában van most az osztrák együttes, hogy nem szabad kihagyni ezt a szorzót, a szlovén másodosztály tagjai amúgy is elég gyengék, így egy újabb kiütéses győzelem is kinézhet is a számukra. Legalább 4 gólt várok az Austria Klagenfurt csapatától.

Aluminij - Austria Klagenfurt: Austria Klagenfurt által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp