Rengeteg a kérdés e meccs kapcsán bennem, talán a legtöbb, ami a szombati napot illeti.

Dilemma: Én vagyok houlye, vagy a fogadóirodák oddsmesterei, netán a sportfogadó társadalom?

Volt 'szerencsém' látni többször az elmúlt hetekben a Cremonese csapatát, mivel általában olyan időpontban játszik, amikor nem nagyon van más focimeccs. Amit így ezen pár találkozó alapján megállapítottam, hogy ez egy igencsak gyenge csapat, amely a 'helyén van' és simán esik ki. Gyenge keret, gyenge foci, és ahogy nézem, még Dessers sem játszik, akiben meg elöl még motoszkált a veszély, benne még volt lehetőség, de ha ő sem lesz, akkor mi lesz?

Az Inter nem annyira acélos itt januárban. A Szuperkupán azért odapirított, de az egy olyan találkozó, ami több szót nem is érdemel. Bajnokin viszont ott volt a Monza elleni 2-2, legutóbb zakó az Empoli ellen, kicsit álmoskásnak, rozsdásnak tűnik még ez az Inter, de ami miatt mégsem tudom ben hagyni ezt a tippet, az az a tény, hogy a BL-indulás, a top4 sincs fixálva. A bajnoki cím jelenleg utópia, de igazából a top4 is függő játszma még, kegyetlen nagy a tülekedés a Nápoly háta mögött.

Az Inter olyan együttes, ahol klasszis focisták játszanak, olyanok, akik villanásokkal is képesek meccseket eldönteni. Calhanoglu és Mkhitaryan remek pontrúgó, Dzeko dörzsölt játékos, Lautaro nagyon tud az ilyen masszívabb éktársak mellett focizni. Barella és Skriniar hiánya meg nem fog érződni a Cremonese ellen, főleg ha Dessers tényleg nem játszik.

Azt el tudom képzelni, hogy az Inter nem rendez gálát, és nem lesz egy jó meccs, de mindenféle sallang, hedi és ilyesmi nélkül is 1.47 a milánói csapat sikere, az szerintem összejön. Vagy egy fejes, vagy egy tizi, vagy egy szabadrúgás dönthet, de tényleg benne van, hogy sima 0-3 lesz.

Nincs egy súlycsoportban az Inter és a Cremonese, és ok, hogy a Juvét kivették a képletből, ami a top4-et illeti, de az Atalanta magára talált, a Roma is lőtávon belül, ezeket a kötelezőket hozni kell. Aztán ki tudja, ledobhatja a vasmacskát a Napoli is, bárhogy nézem, bármilyen fután magas az Inter szorzója, nem tudom kihagyni.

Bár mondom, ez a hétvége legnagyobb kérdése nálam, mert 1.47-et ez nem és, mégis annyi! Épp ezért nagy pénz singleben senkinek nem ajánlok, viszont egy olyan kombiban benne a helye, ahol kis pénzből akarunk nagyot nyerni. Singleben viszont ez erősen gyanús, ezt nem győzöm hangsúlyozni.

Cremonese - Inter: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp