A LaLiga esti találkozóján a Getafe és a Betis találkozik. Mindkét együttes rossz szériában van, a Getafe és a Betis is utolsó 5 mérkőzéséből 1-et tudott megnyerni.

A Getafe 17 ponttal már csak jobb gólkülönbsége okán nem kieső. Érdekes ez, mert az Espanyol ellen is többet érdemelt, mégis kikapott. A Barcelona ellen talán a szezon legjobb Getaféjét láthattuk, ott is kikaptak Ünalék 1-0-ra. Melegedik a pite, mert hiába a jó játék, ha az nem párosul eredménnyel.

Ami a Betis együttesét illeti, szintén hasonló a helyzet. A városi rivális Sevilla CF idei vergődését nem tudja kihasználni, pedig a Fekir-projekt, hogy jött Pellegrini, mind mind azért történt, hogy a csapat kiharcolja a BL indulást. Aztán simán lehet, hogy megint nem jön össze, hiába szállt ki a top4-ért folyó harcból a Sevilla. Este Fekir már lesz, így talán nagyobb a sansz a győzelemre Madridban. A Betis-nek is elege lehet a sok zakóból, Szuperkupa, Királykupa, aztán bajnoki, zsinórban három vereség három sorozatban.

Nyerni kell, és ez mindkét csapatra igaz. A Getafe a Barcelona ellen tényleg jól játszott, ha azt hozza, biztos lő gólt. Fekirrel a Betis is potensebb csapat, nem mellesleg ha van Fekir, van esemény, akár kiállítás, akár büntető kiharcolása, Fekir körül forr a levegő. Eleve egy olyan párosítás, amiben tényleg minden benne van.

Májusi meccsük szezonzáró volt, egyik félnek sem számított, jött is egy dögunalmas 0-0, lapeső nélkül, de ez most teljesen más lesz. emocionális találkozó, ismerve G. C. Fernendez játékvezetőt, 1-2 büntető, 1-2 piros lap szinte alap ezen a találkozón. Fernandez az idényben 9 meccsen 8 piros lapot szórt ki, meccsenként 0,67 tizenegyest ítél meg.

Győzelmi kényszer van a csapatokon, biztos vagyok benne, hogy tenni is fognak a 3 pont érdekében. Alapvetően tényleg nem tűnik gólzáporos találkozónak, de sokkal forróbb ütközet lesz ez, mint gondoljuk, az iksz mindkét félnek kevés! A 2 gól felett opcióra is olyan jó szorzót kapunk, mint máskor a 2,5 overre se, márpedig ha Fernandez 1-2 büntetővel besegít majd (ami valószínű), így az over is könnyebben jöhet.

Getafe - Real Betis: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp