A mai napon befejeződik a svédországi VB, minden nyitott dologra választ kapunk.

A mieink meccse fél négykor kezdődik, a legutóbbi olimpiai negyedik Egyiptom lesz az ellenfél.

A fáraók meglepetéssel kezdték a vébét, ugyanis 9 góllal verték a horvát csapatot. Ekkor(szubjektív vélemény) én még a döntőre is esélyesnek tartottam őket. Csupa-csupa papírforma siker után azonban a dán-svéd-német hármas ellen már vereség lett a vége. Talán ha a veszprémi Yahiának nem szakad el még decemberben az elülső keresztszalagja, akkor nem a hetedik helyért játszanának. Csapatként egyébként jól működtek, ha nem ment valamelyik nagy lövőnek, a másik magára vállalta a feladatot.

A magyar válogatottról a norvég meccs előtt kifejtettem a véleményem, nem változott csak minimálisat. Most legalább láttam valamit, ami játékra emlékeztetett. A vereség azonban megint csúnya lett. A majd' hármas oddsú hendivel kaptunk ki. Ma itt az idő, hogy legalább a búcsú szép legyen.

Amikor kijöttek a nyitó-oddsok, nevettem az Egyiptom 1.2-on. Ide kerültünk sajnos, hogy Egyiptom, akik még sose nyertek Magyarország ellen kéziben, brutál favoritok.

Én azonban most azt mondom, hogy menni fogunk mi is becsülettel, szoros meccs lesz ez. Úgy gondolom, hogy a kapusok gyengébb napot fognak ki, az elvárt gólmennyiség meglehet.

Egyiptom - Magyarország: Gólok száma - Felett/alatt tipp